Ons aanbod

De inspanningen van Neerlands diep kunnen allerlei vormen aannemen. Naast alle bijeenkomsten, publicaties, onderzoeken en workshops hebben we een vast repertoire aan instrumenten. Het zijn programma’s en methodieken waarmee we met projecten aan de verspreiding van kennis werken.

Nd Alumni terugkomdagen

Leren houdt nooit op. Neerlands diep staat daarom niet alleen klaar voor huidige deelnemers aan de individuele programma’s. Oud-deelnemers aan Nd Brug, Nd Kern en Nd Top ontmoeten elkaar jaarlijks tijdens de Nd Alumni terugkomdagen.

Voor wie?

Oud-deelnemers aan Nd Brug, Nd Kern en Nd Top.

Inhoud

De alumni organiseren deze bijeenkomsten zelf. Tijdens de terugkomdagen praat je bij met de andere oud-deelnemers van jouw jaargang. Ook scherp je je vaardigheden als projectmanager verder aan of staat een actueel thema centraal. Vaak blijkt dat je nu heel anders tegen dit onderwerp aankijkt dan toen je aan je opleiding bij Neerlands diep begon.

 “Het betekent dat we gegroeid zijn als projectmanagers. Dat komt enerzijds door de praktijkervaring die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren. Maar onze persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding speelt zeker ook een rol. Ten opzichte van een aantal jaren geleden zitten sommige mensen beter in hun vel. Ze staan meer ontspannen in hun project, hebben soms een switch gemaakt naar een plek waar ze meer op hun plaats zijn. Het is goed mogelijk dat we deze keuzes anders ook wel gemaakt hadden. Maar dan had het waarschijnlijk wel meer tijd gekost om deze knopen door te hakken.”  Frans Hendrikx, projectmanager Maaswerken en oud-deelnemer Nd Kern

Kennis delen binnen Neerlands diep

Ook buiten de terugkomdagen houden de deelnemers contact. Soms tijdens het dagelijkse projectenwerk, andere keren op een bijeenkomst van Neerlands diep. Een aantal alumni ondersteunt als assessor andere projectmanagers die leerprogramma’s van Neerlands diep volgen. Betrokken blijven, kennis blijven delen: dat is het idee.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Nd Alumni terugkomdagen? Neem contact op met Alijd Bunge van Nd Top, Marjan Lont van Nd Kern of Luc Boekesteijn van Nd Brug.