Nd Webinar

Deelnemen aan een digitale interactieve bijeenkomst doe je bij Nd Webinar. Neerlands diep organiseerde in 2013 al voor het eerst een webinar. Deze vorm van online kennisdelen voorziet in een behoefte onder drukbezette projectmedewerkers.

Geen vervanging, maar aanvulling

De Nd Webinars zijn geen vervanging van de fysieke bijeenkomsten die Neerlands diep organiseert. Het persoonlijke contact, netwerken: dat lukt in dezelfde ruimte nog altijd beter dan online. Een webinar is vooral geschikt voor bijvoorbeeld het delen van (tussentijdse) resultaten van een onderzoek of om kennis te delen over een thema waarin slechts een beperkte doelgroep geïnteresseerd is.

Any time, any place, anywhere

In deze en andere gevallen biedt het webinar een groot voordeel boven fysieke bijeenkomsten. Reizen is immers overbodig. Je kunt meedoen met behulp van de pc op kantoor, of met je laptop of tablet thuis.

Meer informatie?

Meer weten over het Nd webinar? Of heb je zelf een onderwerp dat zich leent voor deze vorm van online kennisdelen? Neem dan contact op met Steven van Luipen. Je kunt Steven bereiken via steven@neerlandsdiep.nl. Deelname aan de webinars staat open voor het hele netwerk van Neerlands diep.