Nd Zomergast

De Nd Zomergast is iedere laatste donderdag van augustus. Wij zien dit als dé aftrap van het academische jaar. Tijdens Nd Zomergast geven we iemand die veel betekent voor de bouw- en infrasector het podium om een thema centraal te stellen die hem of haar echt aan het hart gaat. Iedereen uit het netwerk van Neerlands diep kan zich inschrijven voor dit jaarlijkse evenement. Veel projectmanagers grijpen de gelegenheid aan om voor de zomer nog wat collega’s te spreken en tegelijkertijd een andere kijk te krijgen op een aansprekend onderwerp.

Zomerborrel

Foto: Jorrit ‘t Hoen

Borrel met inhoud

We houden het luchtig, maar we gaan ook zeker de diepte in. Elk jaar staat een thema centraal en kiezen we een vorm die past bij de zomergast. Op 31 augustus 2017 is de volgende Nd Zomergast met Patrick Buck, voormalig directeur projecten van ProRail. Schrijf je hierin. 

“Zo staand met een biertje erbij heb je toch hele andere gesprekken dan aan tafel met een koffiekan ertussen. Ik denk dat je in zo’n sfeer eerder bezig bent met wat je voor elkaar kunt betekenen dan met je eigen belang.” Gerard Scheffrahn, projectmanager diepe stations en afbouw, project Noord/Zuidlijn

Meer informatie

Meer weten over deze jaarlijkse Nd Zomergast? Bekijk onze agenda of neem contact op met programmamanager Alijd Bunge via alijd@neerlandsdiep.nl of bel haar op 06 – 13 26 88 35.