Nd Zomerborrel

De Nd Zomerborrel is een licht inhoudelijke netwerkbijeenkomst waarin een project of thema centraal staat. Iedereen uit het netwerk van Neerlands diep kan zich inschrijven voor dit jaarlijkse evenement. Veel projectmanagers grijpen de gelegenheid aan om voor de zomer nog wat collega’s te spreken en tegelijkertijd een andere kijk te krijgen op een aansprekend onderwerp.

Zomerborrel

Zomerborrel 2013 in Scheveningen. Foto: Jorrit ‘t Hoen

Borrel met inhoud

We houden het luchtig, maar we gaan ook zeker de diepte in met een drankje en een hapje binnen handbereik. We hebben bewust gekozen voor een andere vorm dan de gebruikelijke presentatie met een drankje na. De borrel is net zo belangrijk als het inhoudelijke deel. We schrijven daarom ook nooit een eindtijd op, maar we houden ons wel heel strikt aan de begintijd.

“Zo staand met een biertje erbij heb je toch hele andere gesprekken dan aan tafel met een koffiekan ertussen. Ik denk dat je in zo’n sfeer eerder bezig bent met wat je voor elkaar kunt betekenen dan met je eigen belang.”
Gerard Scheffrahn, projectmanager diepe stations en afbouw, project Noord/Zuidlijn

Meer informatie?

Meer weten over deze jaarlijkse borrel met vakgenoten? Mail programmamanager Alijd Bunge via alijd@neerlandsdiep.nl of bel haar op 06 – 13 26 88 35.