Nd Teams

Neerlands diep organiseert ieder jaar een groot netwerkbijeenkomst rond een actueel thema. Tijdens Nd Teams, het teamevent van Neerlands diep, delen de projectteams uit ons netwerk in wisselende verbanden kennis en ervaringen met elkaar. En, minstens zo belangrijk, nieuwe contacten leggen met collega’s van andere projecten.

Wim Pijbes bij Nd Teams 2017 Foto: Jorrit ‘t Hoen

Verfrissende mix

De Nd Teams van Neerlands diep worden bezocht door de projectteams uit het netwerk. Mensen uit uiteenlopende projecten van verschillende organisaties zijn aanwezig. De sfeer is ontspannen en vertrouwd. Kortom, ideale omstandigheden om nuttige contacten te leggen voor jezelf en voor je project.

“Iedereen is hartstikke druk. Het is dan prettig om even op een vluchtheuvel te stappen en met enige distantie naar je werk te kijken. Zeker als je dat samen met collega’s kunt doen die met dezelfde problemen als jij te maken hebben.” Ton Bierbooms, ProRail

Meer informatie?

Meer weten over Nd Teams? Lees hier het verslag van Nd Teams 2017. Of neem contact op met Maarten Kraneveld. Je kunt Maarten bereiken via maarten@neerlandsdiep.nl. Deelname aan Nd Teams staat open voor alle project-, programma- en contractteams die deel uitmaken van het netwerk van Neerlands diep.