Nd Teams

Neerlands diep organiseert ieder jaar een grote netwerkbijeenkomst rond een actueel thema. Tijdens Nd Teams, het teamevent van Neerlands diep, delen de projectteams uit ons netwerk in wisselende verbanden kennis en ervaringen met elkaar. En, minstens zo belangrijk, nieuwe contacten leggen met collega’s van andere projecten.

Wim Pijbes bij Nd Teams 2017 Foto: Jorrit ‘t Hoen

Samenwerking binnen het projectteam, omgaan met (politieke) macht in projecten: relevante thema’s, al klinken ze misschien niet erg verrassend. Maar de manier waarop ze aan de orde komen tijdens een Nd Teams, is dat zeker wel. Een vastgelopen project in 40 minuten weer op de rails krijgen, een machtsspel met elkaar spelen, het is geen dagelijkse kost voor de doorsnee projectmedewerker. Ga er maar aanstaan. Als je deelneemt aan het Nd Teams verdiep je je niet alleen in een thema. Je leert vooral ook meer over je collega’s. En niet te vergeten, over jezelf.

“Ik heb de neiging om gedrag te spiegelen. Als ik tegenover een aannemer zit die zijn stem verheft, dan doe ik dit ook. Ik heb vandaag gezien hoe slim het kan zijn om in zo’n geval beheerst te blijven. Erg interessant!”
Niels van den Brink, verkeersmanager Schiphol Amsterdam Almere A10 Oost bij Rijkswaterstaat

Verfrissende mix

De Nd Teams van Neerlands diep worden bezocht door de projectteams uit het netwerk. Mensen uit uiteenlopende projecten van verschillende organisaties zijn aanwezig. De sfeer is ontspannen en vertrouwd. Kortom, ideale omstandigheden om nuttige contacten te leggen voor jezelf en voor je project.

“Iedereen is hartstikke druk. Het is dan prettig om even op een vluchtheuvel te stappen en met enige distantie naar je werk te kijken. Zeker als je dat samen met collega’s kunt doen die met dezelfde problemen als jij te maken hebben.” Ton Bierbooms, ProRail

Meer informatie?

Meer weten over Nd Teams? Lees hier het verslag van Nd Teams 2017. Neem contact op met Maarten Kraneveld. Je kunt Maarten bereiken via maarten@neerlandsdiep.nl. Deelname aan Nd Teams staat open voor alle project-, programma- en contractteams die deel uitmaken van het projectennetwerk van Neerlands diep.