13 oktober 2017
Co-creatieve sessie Duurzaamheid in projecten

meld je aan ▾

Nd Zomergast stond op 31 augustus jl. in het teken van duurzaamheid. Patrick Buck, vm. directeur projecten bij ProRail, deed een appèl op alle aanwezigen om zich in te zetten voor een duurzame wereld. Verhalen over de aanpak binnen de projecten renovatie en verduurzaming Rijnstraat 8 en de realisatie van de Rotterdamsebaan in Den Haag gaven de deelnemers inspiratie om na te denken over concrete mogelijkheden binnen hun eigen project en voedden de honger naar meer kennisuitwisseling over de toepassing van duurzaamheidsmaatregelen in bouw- en infraprojecten. Voor meer achtergrond over Nd Zomergast, lees hier het artikel dat wij hierover maakten voor een impressie. 

Wil je meedoen aan deze kennisuitwisseling? Kom dan naar de co-creatieve sessie duurzaamheid in projecten op vrijdag 13 oktober van 09:00 tot 12:00 uur met aansluitend een lunch. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, zaalverhuur 7.

Aanmelden kan onderaan de pagina

Doel van de co-creatieve sessie

Het doel van de co-creatieve sessie is om ambities, vraagstukken en praktijkervaringen uit te wisselen en op basis daarvan te onderzoeken of en hoe we binnen een lerend netwerk duurzaamheid in projecten elkaar kunnen inspireren, van elkaar kunnen leren en samen kunnen bouwen aan een duurzame wereld. Neerlands diep draagt zo graag haar steentje bij.

Praktische informatie

Datum: 13 oktober 2017
Tijd: 9.00 – 12.00 met aansluitend een lunch (tot 13.00)
Locatie: Zaalverhuur 7, Boothstraat 7, Utrecht (route)

Meld je nu aan

Tafelgasten van Nd Zomergast Paul Janssen, projectdirecteur Rotterdamsebaan, en Wouter Goossens, vm. projectmanager Rijnstraat 8, hebben hun deelname alvast toegezegd. Kom jij ook? Meld je aan via onderstaand formulier.
Aanmelden Co-creatieve sessie Duurzaamheid
Sending