14 november 2017
Nd Clinic Persoonlijk Presenteren – Voor alumni

meld je aan ▾
Neerlands diep biedt steeds meer activiteiten speciaal aan voor de alumni en deelnemers van onze programma’s. Na het succes van de Nd Clinic Persoonlijk Presenteren dit voorjaar bieden we deze clinic nogmaals aan in het najaar.

Vijf bijeenkomsten

Aangezien deze clinic om een persoonlijke benadering vraagt, is er plek voor minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Deze clinic bestaat uit vijf ochtendbijeenkomsten, waarbij aanwezigheid bij alle vijf verplicht is.

Data & locatie

Vijf ochtendsessies van 9.00 tot 13.00 (inclusief lunch)
Dinsdag 19 en 26 september
Dinsdag 3 en 24 oktober
Dinsdag 14 november
Locatie: Aeres Hogeschool Wageningen, Mansholtlaan 18 Wageningen

Inhoud van de clinic

Dagdeel 1: De wetmatigheden van een presentatie op het gebied van stem, adem, houding, spraak en formulering. Een startmeting, wat is het effect van je persoonlijke presentatie?
Dagdeel 2: Het verhaal in je systeem krijgen door middel van mindmaptechnieken. Contact maken met je publiek. Flexibel zijn in de opbouw van je verhaal.
Dagdeel 3: Het krijgen van instemming van je toehoorders.
Dagdeel 4: Interactie met je doelgroep.
Dagdeel 5: Toepassing van het geleerde tot nu toe in een eigen verhaal/werksituatie.
Het programma kan in overleg met de deelnemers worden bijgesteld. Van jou als deelnemer wordt verwacht, dat je er mee aan de slag gaat om het geleerde toe te passen in de eigen werksituatie (kracht verder uitbouwen, bewust inzetten en gericht werken aan leerpunten). Er wordt daarom ook voldoende tijd gepland tussen de dagdelen om dit te realiseren.

Aanmelden

Ben je een alumnus en heb je belangstelling? Schrijf je dan nu in.
Selecteer een geldig formulier