16 april 2019
Nd Topics Impact van data op projectmanagement

meld je aan ▾

Hoe kun je data gebruiken in je werk als projectmanager? Er is steeds meer data beschikbaar, die je kunt benutten om slimmer je processen in te richten, of bijvoorbeeld beter samen te werken met je omgeving. In de wereld van bouw- en infraprojecten zijn er verschillende ontwikkelingen, onder andere op het gebied van optimalisatie van het bouwproces. Maar hoe, in welke mate en met welke snelheid komen deze ontwikkelingen op ons af? En wat is hiervan de impact op het projectmanagement zelf, nu en in de nabije toekomst? Hierover gaan we in gesprek tijdens de Nd Topics op dinsdag 16 april.

DE IMPACT VAN DATA

Tijdens deze Nd Topics zoomen we, onder begeleiding van futurist Tony Bosma, in op de ontwikkelingen van data en technologie op de samenleving, ons dagelijks leven en onze praktijk. Aan de hand van voorbeelden binnen en buiten de wereld van bouw- en infraprojecten geeft hij een blik in de toekomst. Naast de inspiratie van Tony, komen er ook praktijkvoorbeelden uit ons eigen vakgebied aan bod. En gaan we met elkaar in gesprek over de impact op jouw werk, vanuit maatschappelijk perspectief en in het samenspel binnen je project, met je moederorganisatie, je opdrachtnemer en de omgeving.

REALISTISCHE KIJK

Je hoort dagelijks over hoe de wereld aan het veranderen is, waardoor je het gevoel kan krijgen dat alles razendsnel gaat. We zien tegelijkertijd dat de adoptie van nieuwe ontwikkelingen bij onze eigen organisaties traag gaat en de toepassingen van data nog lang niet voldoende worden benut. Tony geeft een realistische kijk op de impact van data en technologie op ons werk: morgen is niet alles anders, maar ontwikkelingen rond data en technologie gaan wel een prominentere plek krijgen in ons werk.

INTERESSANT VOOR JOU?

Herken je de geschetste thematiek? En heb je zelf ervaring of juist nog veel vragen over de impact van data op de projectpraktijk? Wil je inspiratie en praktijkervaringen horen van collega’s? Dan is deze Nd Topics interessant voor jou.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze Nd Topics is op dinsdag 16 april van 15.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur. De inloop is vanaf 15.00. De locatie is Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht.

AANMELDEN

Wil je deelnemen? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Nd Topics Impact van data op projectmanagement 16 april 2019
Sending