Lees de eerste kwartaalrapportage van 2016 van Neerlands diep

29-06-2016
Jenny Kamstra

De eerste kwartaalrapportage van Neerlands diep is verschenen. De rapportage maakt niet alleen inzichtelijk hoe het netwerk ervoor staat, maar is ook een document waarmee we verantwoording afleggen aan onze Raad van Toezicht.

Individuele opleidingen in volle gang

Het Topprogramma 2016 – 2017 is van start gegaan, het is het derde Topprogramma van Neerlands diep. Met veertien deelnemers uit zeven verschillende organisaties is het een groep met een mooie diversiteit. In het eerste kwartaal liepen verder drie Kernprogramma’s, Brugprogramma 8, 9 en 10 en het Programma Intern Opdrachtgeverschap.

Bijzonder leertraject afgerond, tweede editie in de maak

Van die laatste opleiding is het Leertraject professioneel opdrachtgeverschap HWBP een afgeleide. De deelnemers, allemaal werkzaam bij een waterschap of hoogheemraadschap, hebben het programma in januari afgerond. Voor de tweede editie hebben zich inmiddels twaalf gegadigden gemeld.

Jaarlijkse Teamevent: Nd-Fit

Donderdag 28 januari was de dag van het jaarlijkse Teamevent van Neerlands diep. De ingrediënten waren 143 deelnemers in 29 teams, 4 lunchworkshops, een plenaire lezing door voetbalscheidsrechter Björn Kuipers, tien parallelle workshops, een coolingdown en een borrel. Het was een middag vol beweging die zicht gaf op ‘fit zijn voor je werk’.

Download de rapportage

Via de downloadknop hieronder kun je de rapportage als pdf downloaden en inzien.