Deel je kennis en ervaringen op Neerlands diep LinkedIn-groep

  • 03 oktober 2014
  • Manon Raats

Onze LinkedIn-groep telt, sinds de introductie van Neerlands diep in juni, vandaag de dag 533 leden. Elke week sluiten zich nieuwe projectmanagementexperts aan. Zo ontstaat, in het verlengde van de website van de academie, een netwerk van enthousiaste mensen die werken aan grote bouw- en infrastructurele projecten die hun kennis willen delen. Daar valt wat te halen – en te brengen natuurlijk.

 

Nd_YouTube_2560x1440

Discussies

Inmiddels is binnen de LinkedIn-groep een aantal ‘discussies’ op gang gekomen. LinkedIn gebruikt deze term voor items die je als groepslid kunt openen, en waarop anderen met ‘commentaren’ kunnen reageren. Ben je nog geen lid, dan verwelkomen we je graag. Het staat je vervolgens vrij om alle tips, ervaringen of kennis in en uit je werk te delen.

Voor elk wat wils

Wat we zien in Neerlands diep LinkedIn-groep, is dat leden elkaar wijzen op publicaties, bijzondere interviews, nieuwe opleidingen etcetera. Anderen stellen vragen, speuren naar specifieke informatie of gaan de dialoog aan. De groep biedt voor elk wat wils en er is aardig wat activiteit, aangezwengeld door Nd’ers, maar zeker ook door anderen uit het netwerk.

Leden delen en verrijken kennis

Zo plaatste Astrid Aarts, communicatieadviseur bij de Noord/Zuidlijn, een item waarin ze een interview met afzwaaiend projectmanager Jan Buis deelt, waarmee ze een inkijkje geeft in de hobbels en obstakels bij de aanleg van tunnels onder Amsterdam CS. En Maarten Reinking, projectmanager bij Renovatie Stalen Bruggen, geeft zijn boek met ervaringen over samenwerken in grote bouw- en infraprojecten een podium.

4 miljoen Nederlanders op LinkedIn

Je kunt aangeven dat je items interessant vindt, profielen bekijken, zien wie waar werkt, privéberichten sturen, aanbevelingen doen en vacatures plaatsen. Het zijn zomaar wat opties van LinkedIn, de zakelijke sociaalnetwerksite die in 2003 werd gelanceerd en wereldwijd nu zo’n 225 miljoen geregistreerden heeft, waarvan 4 miljoen uit Nederland.

Word lid

Voor Neerlands diep is de LinkedIn-groep ook interessant: we krijgen inzicht in wat het netwerk doet met de opgedane kennis en ervaringen, en wat vooral boeit en bindt. Als beheerder houden we de aanmeldingen en het niveau van de bijdrages in de gaten. Laat zien wat jouw project of organisatie leert en weet en word lid van de Neerlands diep-groep.

Reageer

Ook interessant

  • Een digitale revolutie

Een digitale revolutie. We zitten er middenin. Ook in de publieke bouw- en infraprojecten. Ervan weglopen? Dat kan. Toekijken en aanschouwen? Kan ook nog. Maar voor hoe lang nog? Het nu beetpakken, omarmen en uitdragen van technologische ontwikkelingen, is de optie waar de deelnemers van Nd Digitaal Leiderschap voor kozen. Want, het meebewegen in een […]

lees meer
  • Anders samenwerken met je stakeholders in de Nd Opgave-impuls

In de Nd Opgave-impuls staat het werken aan een complexe opgave samen met het stakeholderveld centraal. Het programma helpt teams het veld in kaart te brengen, stakeholders uit te nodigen en collectief eigenaarschap te creëren rond een opgave. Vijf teams rondden het programma – tot dan nog de Nd Transitiechallenge – begin van dit jaar […]

lees meer
  • Zuidasdok OVT gespiegeld door collega’s

Station Amsterdam Zuid groeit snel en wordt naar verwachting het op een na grootste station in Amsterdam. Een gezamenlijk programma van Rijkswaterstaat, ProRail en Amsterdam richt zich op het ondergronds brengen van de A10-zuid bij de Zuidas. Het project Zuidasdok is in 2020 omgevormd tot een programma-organisatie met afzonderlijke projectonderdelen. Het eerste project, de OV […]

lees meer