Neerlands diep genomineerd voor Academie van het jaar 2017

29-09-2017
Janine van Oosten

Neerlands diep is door de NSCU (Nederlandse Stichting voor Corporate Universities) genomineerd voor Academie van het jaar 2017. Naast Neerlands diep zijn er nog drie andere genomineerde waaronder RIVM en De Nederlandse Bank. Op dinsdag 3 oktober is de uitreiking van deze award. Wij kijken er met gezonde spanning naar uit.

Foto: Jorrit ‘t Hoen

De nominatie is een mooie erkenning van het werk dat wij leveren. We onderscheiden ons van andere corporate academies met een unieke profiel waarin wij niet één, maar zeven partners en nog vele andere organisaties uit de sector bedienen zoals waterschappen en provincies. De verbinding van ons netwerk is onze toegevoegde waarde. Een lerend netwerk is waar we dagelijks aan werken door de inzet van onze programma’s en activiteiten. Daarbij zetten we steeds vaker digitale middelen in om blended (offline en online) leren mogelijk te maken en onze deelnemers nog beter te bedienen. Naast individuele programma’s hebben wij nu ook een teamprogramma, Nd Teamsleren. In het najaar start alweer het tweede programma. Lees hier het interview dat wij eerder hadden met projectmanager Paul Janssen over hoe hij de eerste Nd Teamsleren ervaart. Wij zijn, net als ons netwerk, blijvend in verandering en ontwikkeling en hopen natuurlijk dat we deze award winnen.

 

Helaas hebben wij de award niet gewonnen. We hopen dat we volgend jaar weer mee mogen dingen naar de award voor Academie van het jaar. 

 

Geef je reactie

PHS Meteren-Boxtel sluit aan – Het eerlijke verhaal blijven vertellen

2-10-2017

Tussen Meteren en Boxtel moeten meer reizigers- en goederentreinen gaan rijden. Project PHS Meteren – Boxtel van ProRail, realiseert de aanpassingen op het spoor, waaronder een deels verdiepte ligging in Vught. Ton Bierbooms en zijn team sluiten aan bij Neerlands diep en vertellen over hun uitdagingen en ambities.

Nd Webinar Tech terugkijken: Bruggen bouwen bij een tunnelproject

14-09-2017

Ook bij het managen van een project met een grote ICT-component draait het vooral om de menskant. Dat bleek tijdens het webinar op dinsdag 5 september over de uitdagingen die tunneltechnische installaties (TTI) en industriële automatisering (IA) stellen aan een project. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat mensen met een civieltechnische en een ICT-achtergrond samenwerken met elkaar? Technisch manager TTI Ewald van Dorst van Rijkswaterstaat en zijn counterpart bij consortium IXAS Aris van Erkel vertelden over de aanpak bij het project A9 Gaasperdammerweg.

Nd Zomergast over Duurzaamheid: ‘Met een paar LED lampjes kom je er niet’

6-09-2017

Het academisch jaar van Neerlands diep beleeft op donderdag 31 augustus zijn aftrap met de eerste Nd Zomergast. Patrick Buck, oud-directeur bij ProRail, bijt het spits af. Geïnspireerd door deze grondlegger van Neerlands diep ontstaat een boeiend gesprek over duurzaamheid en de praktische toepassing hiervan in de bouw- en infrasector.