Team

Petra Ravestein

“Neerlands diep betekent voor mij: ‘If you can dream it, you can do it!”

Wat ik doe

Sinds een half jaar ben ik werkzaam voor Neerlands diep als management-ondersteuner. In deze functie kan ik mijzelf helemaal vinden, wat met name heeft te maken met de diversiteit van de werkzaamheden. De ene dag ben ik druk met het maken van afspraken en de volgende dag ben ik als gastvrouw verantwoordelijk voor de start en/of de certificaatuitreiking van een programma van Neerlands diep.

Mijn achtergrond

Inmiddels werk ik al zo’n kleine 30 jaar, met veel plezier bij de Rijksoverheid. Door de jaren heen heb ik verschillende functies vervuld, maar zit ik nu op mijn plek bij Neerlands diep. Privé heb ik twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd houd ik me het liefst bezig met muziek, lezen en reizen.

Kracht van Neerlands diep

De kracht van Neerlands diep zit hem, volgens mij, in het grote netwerk wat hier bij elkaar komt. Projectmanagers kunnen snel met elkaar communiceren en leren van elkaar: hetzij in de programma’s, hetzij via social media. De Top,- Brug- en Kernprogramma’s spelen hier natuurlijk ook een zeer grote rol in.

Petra werkt 31 uur per week voor Neerlands diep.