Nd Sociëteit

Heb jij ook de behoefte aan meer sociale contacten met collega’s? Aan gesprekken met gelijkgestemden waar je geïnspireerd van raakt? Een moment waar je even op de vluchtheuvel van alledag kan staan? Dat kan bij de virtuele Nd Sociëteit van Neerlands diep!

In het tijdsbestek van circa een uur word je op een energieke en interactieve wijze geprikkeld over een aansprekend thema. De Nd Sociëteit is, zoals de naam al doet vermoeden, vooral een virtuele ontmoetingsplek voor alle deelnemers. We gaan in gesprek over een inspirerend thema.

Programma 

16.00 uur Kennismaking en introductie
16.10 uur Inhoudelijke verdieping
17.00 uur Eind

Hoe kun je deelnemen?

Deze ontmoeting wordt via Zoom gehouden. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Op de dag zelf ontvang je aan het begin van de middag een mail met de inloggegevens. Met deze gegevens open je de digitale deuren van de Nd Sociëteit.

Volgende sociëteit dagen

De volgende donderdagen van 16.00 tot 17.00 uur kun je alvast in je agenda noteren voor opnieuw een ontmoeting:
–          5 november 2020
–          3 december 2020
De Nd Sociëteit is opgezet voor en door het Nd-Netwerk. Heb je een thema dat je graag wil inbrengen, neem dan contact op met Milie Man (milie@neerlandsdiep.nl).

Afmelden

Wil je de informatie rondom sociëteit activiteiten niet ontvangen? Meld je dan af door het onderstaande formulier in te vullen.

afmelden mailing Nd Sociëteit
Sending