8 maart 2023
Masterclass: Doorgrond je project! (Vol)

meld je aan ▾

Aanmelden voor de Masterclass is niet meer mogelijk. De Masterclass is helaas al vol.

In projecten praten we logischerwijs veel over het projectresultaat, risico’s, planning, kosten en randvoorwaarden. Wat het project voor onszelf en andere betrokkenen persoonlijk betekent en hoe wij allen ook persoonlijk geraakt worden door gebeurtenissen in het project, daar hebben we het minder over. Terwijl hoe we ons verhouden tot het project en tot elkaar van grote invloed kan zijn op het verloop en succes van het project. Een gezonde, gepassioneerde distantie tot je project helpt om werkelijk te kunnen waarnemen wat er voor jezelf en iedere betrokkene speelt in het project.

De bedoeling

Op deze dag ga je uitzoomen en word je gewaar hoe jij en andere betrokkenen zich verhouden tot jouw project en tot elkaar. Hoe jij je verhoudt en anderen zich verhouden tot je project, is verbonden met de kwaliteiten die jij in de loop van je leven hebt ontwikkeld en de kwaliteiten die wellicht verborgen zijn gebleven. In onze kwaliteiten en verborgen kwaliteiten tonen we als het ware ons levensverhaal. In deze Masterclass doorleef je welke kwaliteiten van jouzelf, er van jou wel en niet mogen zijn. Wat je daarmee jezelf hebt gegeven en wat je daarmee jezelf onthoudt. Door die doorleving ontstaat er ruimte om je verborgen kwaliteiten in het licht te zetten en naar je toe te halen.

Programma en uitgangspunten

In deze Masterclass staan zelf ervaren en gewaarworden centraal. Je gaat jouw eigen projectcontext opstellen en jouw huidige en gewenste positie op een door jou te kiezen polariteit. Aan het begin en het einde van de dag zullen we kort ingaan op de achtergrond van deze Masterclass, het gedachtengoed van Systemisch werken. Ook komt aan de orde hoe je verder kunt met het geleerde.

Voorbereiding

Lees het artikel ‘Doorgrond je project met de projectsopstelling’. Denk alvast na over welke vragen er bij jou leven en over de projectcontext die je in wil brengen om nader te onderzoeken. Na aanmelden ontvang je van ons het artikel.

De trainers

Marieke Verhoef Berry Nijveld
Na 20 jaar leiderschapservaring in diverse bedrijven -waaronder Regiomanager en Gebiedsmanager bij ProRail Projecten-, ben ik teruggekeerd naar mijn geliefde trainersvak. Vroeger opgeleid in onder meer Gestalt, later de basis verstevigd en verdiept met Systemisch werken. Ik werk graag met methodieken op identiteitsniveau: je ‘diepgewortelde natuur’ verrijken met delen van jezelf die in de loop der tijd op de achtergrond zijn geraakt, zodat je als vanzelf vanuit een bredere, meer gebalanceerde basis leeft en handelt. Doordat de systemische benadering zo fundamenteel is (op identiteitsniveau), zijn de resultaten blijvend en met een grote en brede doorwerking. Ik ben opgeleid als Toegepast Onderwijskundige aan de Universiteit Twente. Naast mijn werk als  Human Resource Development adviseur bij onder meer PWC en de Erasmus Universiteit,  heb ik inmiddels 15 jaar ervaring als (executive) coach en leiderschapstrainer. Mijn inspiratiebronnen zijn onder meer Co-active coaching, Secure Base en Systemisch werken. Afgelopen jaren heb ik in diverse leiderschapstrajecten mijn ervaringen kunnen samen brengen om tot transformaties te komen op identiteitsniveau bij onder meer de Nederlandse Politie, het Zorginstituut, Erasmus MC en verschillende commerciële bedrijven.

Voor wie

Deze Masterclass is bedoeld voor (bijna) alumni en projectmanagers die met hun project lid zijn van het Nd netwerk.

Algemene informatie

Datum: 8 maart 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Conferentiecentrum Zonheuvel, Doorn

Aanmelden

Aanmelden voor de masterclass kan via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot en met 7 februari. Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden, de Nd Masterclass is helaas al vol.