5 april 2022
Nd Digidag

meld je aan ▾

Op 5 april is de Nd Digidag. De middag staat in het teken van inspiratie, reflectie en gesprekken met beslissers uit jullie eigen organisaties en alumni van Nd Tech/Nd Digitaal Leiderschap. Bovendien is het ook het afscheid van Guus Pieters, als founding father van Nd Tech/Nd Digitaal Leiderschap, van Neerlands diep. Ben jij er bij?

Tijdens de middag bieden we je uiteraard interactie en inspiratie zoals je dat van ons gewend bent. Dat doen we onder andere door beslissers uit jullie eigen organisaties aan de tand te voelen over hun kijk op de digitale transformatie. Ajold Munthinge Directeur projectmanagement Rijkswaterstaat (GPO) en Hans Loonen CIO Rijksvastgoedbedrijf gaan met elkaar in gesprek over de digitale uitdagingen van vandaag en morgen. Daarnaast willen we jullie uitdagen om met elkaar in gesprek te gaan over dilemma’s en uitdagingen die spelen rondom digitalisering en de digitale transformatie. Zoals het organiseren van de governance in een civiel project met een groot IT component, het inbedden van innovaties (zoals VR, AR en AI) in je project of uitdagingen rondom het meenemen van collega’s in deze nieuwe wereld. Bekende uitdagingen waar je steeds meer mee te maken krijgt. Heb je zelf een vraagstuk dat je in wilt brengen waar je samen met collega’s op wilt reflecteren? Laat het ons dan weten via onderstaande contactgegevens.

Innoveren doe je samen

Omdat we de digitale transformatie en innovaties niet alleen kunnen organiseren en inkleuring kunnen geven, nodigen we je van harte uit om een collega mee te nemen die je enthousiast wilt maken (of al enthousiast is en nog net dat duwtje nodig heeft).

Meld je aan

Wil je gegarandeerd een plekje? Meld je dan aan via onderstaande link, je kunt daar ook een collega aanmelden. De Nd Digidag is op dinsdag 5 april, van 14:00 tot 17:00u met aansluitend een borrel. Locatie is in Caballero Fabriek Den Haag. Heb je een vraag? Neem contact op met programmamanager Janine van Oosten via janine@neerlandsdiep.nl (06 42 34 46 10) of Guus Pieters via guus@neerlandsdiep.nl  (06 52 46 16 89).

 

Om fysieke bijeenkomsten onder de huidige coronaomstandigheden te organiseren, houden we toezicht op naleving van de dan geldende maatregelen volgens RIVM-richtlijnen.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden