8 april 2021
Nd Sociëteit: de impact van cameracontact tijdens digitaal overleg

Hoe zit jouw gesprekspartner erbij? Voel jij dat nog aan bij een digitaal overleg? Ongeschreven regels zijn veranderd en de kracht van de stilte lijkt verdwenen. Hoe breng je jouw boodschap nog met impact over? De huidige tijd met een veranderde werkomgeving vraagt om nieuwe technieken. Ervaar bij de Nd Sociëteit hoe het anders kan, zet donderdag 8 april 16:00 uur in je agenda.

Rosetta Drenth, actrice, coach en docent, neemt je mee in de wereld van online communiceren. Welke andere vaardigheden vraagt een blijvende hybride werkomgeving van ons, wat is de etiquette van digitaal werken en hoe zet je verbale én non verbale communicatie bewust in. Rosetta begon haar toneelopleiding aan de Royal Court Young Peoples Theatre in Londen. Daarna volgde zij de acteursopleiding van de Toneelschool in Amsterdam. Sinds zij in 2002 afstudeerde, speelde ze bij verschillende theatergezelschappen; oa de Appel, De Theatercompagnie en Oostpool. Verder speelde zij gastrollen in diverse televisieseries, zoals ‘Judas’, ‘Overspel’ en films als ‘Do Not Hesitate’ en ‘In vrijheid’. Daarnaast is zij verbonden als docent aan Codarts Rotterdam en is zij al evenveel jaren werkzaam als trainer binnen het bedrijfsleven. Rosetta is als gasttrainer verbonden aan het Kernprogramma van Neerlands diep.

Deze ontmoeting wordt via Zoom gehouden. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de dag zelf ontvang je een e-mail met de inloggegevens. Met deze gegevens open je de digitale deuren van de Nd Sociëteit. Wil je erbij zijn en heb je geen informatie per e-mail ontvangen? Stuur een mailtje naar info@neerlandsdiep.nl.