3 december 2020
Nd Sociëteit ‘Expeditie Online’ | Zoom | VOL

Er is zeer enthousiast door het netwerk van Neerlands diep op de Nd Sociëteit ‘Expeditie Online’ op 5 november 2020 gereageerd. Om die reden hebben we besloten om deze expeditie van Raccoon Serious Games op 3 december te herhalen. 

Online samenwerken biedt nieuwe uitdagingen en is vaak nog grotendeels onontgonnen terrein. Tijd voor een ontdekkingstocht! In deze interactieve expeditie neemt Raccoon Serious Games ons mee langs een route vol innovatieve manieren om online samen te werken, kennis over te brengen en de aandacht vast te houden. We combineren praktische tips over online samenwerken met interactieve oefeningen. Het doel? Zorgen dat jij na deze Nd Sociëteit aan de slag kunt om online samenwerken effectiever, leuker en energieker te maken.

Over Raccoon

Raccoon Serious Games gelooft dat mensen het verschil maken in hoe de wereld en organisaties zich ontwikkelen. Zij maken en faciliteren (online) serious games en escape rooms waardoor veilige en positieve leeromgevingen ontstaan waarin je vrijuit kunt experimenten en die je intrinsieke motivatie aanwakkert.

Aanmelden

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden, stuur dan een mail naar Saskia Kemperman (saskia@neerlandsdiep.nl).

Meer informatie over Nd Sociëteit

De Nd Sociëteit is opgezet voor en door het Nd-Netwerk. Heb je een thema dat je graag wil inbrengen of vragen over deze bijeenkomsten, neem dan contact op met Saskia Kemperman (saskia@neerlandsdiep.nl).