28 mei 2020
Nd Sociëteit: in balans met (on)rust

(Beeldscherm)druk in deze bizarre tijd? Ontspan en vergroot je mentale weerbaarheid tijdens deze Nd Sociëteit. Bio-Hacker Sylvain Gaspersz heeft al meerdere deelnemers van het Nd Kernprogramma laten inzien hoe je met ademhaling invloed kunt hebben op je bewustzijn. Wil jij ook zelf ondervinden hoe je verschillende emoties te lijf kunt gaan en daarmee je mentale weerbaarheid vergroot, noteer dan deze Nd Sociëteit op 28 mei om 16.00 alvast in je agenda!

Tijdens deze sessie ondersteun je je immuunsysteem, ontdek je de kunst van het falen en maak je contact met jezelf én vooral ook verbinding met anderen. Dus, schort je oordeel op, want het is simpel maar niet gemakkelijk. Na een 45 minuten durende clinic met tips en tools van Sylvain, sluiten we het geheel af met een Bring Your Own Borrel.

Programma 28 mei

16.00 uur Kennismaking en introductie
16.15 uur Inhoudelijke verdieping
16.45 uur Bring Your Own Borrel
17.00 uur Eind

Tipje van de sluier

Kun je niet wachten tot 28 mei en wil je wat meer weten over dit onderwerp? Luister dan naar de podcast Healthy Fest van Arie Boomsma en Kasper van der Meulen. Het is een algemene podcast, waarin verschillende elementen in terugkomen.

Hoe kun je deelnemen?

Deze ontmoeting wordt via WebEx gehouden. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Op de dag zelf ontvang je aan het begin van de middag een mail met de inloggegevens. Met deze gegevens open je de digitale deuren van de Nd Sociëteit.

Volgende sociëteit dagen

De volgende donderdagen van 16.00 tot 17.00 uur kun je alvast in je agenda noteren voor opnieuw een ontmoeting:
–          11 juni 2020
–          25 juni 2020
De Nd Sociëteit is opgezet voor en door het Nd-Netwerk. Heb je een thema dat je graag wil inbrengen of vragen over de bijeenkomsten, neem dan contact op met Milie Man (milie@neerlandsdiep.nl).