31 januari 2019
Nd Teams 2019 – In het perspectief van de opgave

Ook dit jaar organiseert Neerlands diep weer het teamevent, Nd Teams 2019 voor projectteams uit het Neerlands diep netwerk. Deze editie met als thema ‘In het perspectief van de opgave, ontdek de speelruimte’. Toegepast op de bouw- en infraprojectpraktijk van vandaag en morgen, gaan we in een collectieve ‘serious escape room’ op zoek naar deze speelruimte. Het belooft weer een bijzondere editie te worden, een echte Escape beleving

In het perspectief van de opgave

Projecten bewegen zich in een steeds complexere context en hebben te maken met een veranderende maatschappij. Ontwikkelingen als duurzaamheid, nieuwe technologie en een meer betrokken omgeving doen een appèl op projecten. Projecten staan daarmee in het perspectief van de opgave. Maar wat betekent dat? Wat is nu de opgave van je project? Welke gevolgen heeft de opgave centraal stellen voor je project? En welke speelruimte heb je als project? We gaan dit tijdens Nd Teams 2019 samen op een interactieve manier ontdekken.

Ontdek de speelruimte

Aan de hand van relevante, actuele en toekomstgerichte thema’s zoeken we gezamenlijk de verdieping.Tijdens deze Nd Teams worden concrete en praktische handvatten aangereikt om de speelruimte die er is te verkennen. Met als doel een gezamenlijk beeld te vormen van de opgave en de betekenis daarvan voor jullie project. Dit jaar is niet alleen het thema, maar ook de vorm verrassend met een collectieve escape room. Kortom, een middag om niet te missen.

Praktische informatie

Nd Teams 2019 is op donderdag 31 januari. De locatie is Theater Flint, in Amersfoort.

  • Inloop: vanaf 11.30
  • Start programma:12.00. Zorg dat je op tijd bent, want de deur gaat om 12.00 op slot.
  • Lunch: Tijdens het programma wordt er een lunch verzorgd.
  • Afronding & start borrel: Om 17.00 sluiten we de middag af met een borrel (tot 18.30).

Deelnemen kan alleen vanaf minimaal 3 personen en maximaal 7 personen.

Aanmelden

Vanwege de grote interesse is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor Nd Teams 2019. Mocht je willen deelnemen, dan plaatsen we je met je team op de reservelijst. Stuur een mail naar Janine van Oosten via janine@neerlandsdiep.nl en geef aan van welk project je bent, de organisatie en met hoeveel collega’s uit je team je wilt deelnemen en we houden je op de hoogte.