29 mei 2018
Nd Topics: Toekomst van het vak projectmanagement

meld je aan ▾
Heb je wel eens nagedacht over hoe jouw rol in projecten zal veranderen in de komende 5 tot 10 jaar? Het vak projectmanagement ontwikkelt zich continu en projectprofessionals ontwikkelen daarin mee. Denk aan de impact van grote maatschappelijke ontwikkelingen als klimaatverandering en digitalisering. Die vereisen andere kwaliteiten van een projectmanager en een projectteam. Of valt het juist allemaal wel mee? We nodigen je graag uit voor de Nd Topics op 29 mei 2018 over de toekomst van het vak projectmanagement.

Gezamenlijke zoektocht

Tijdens deze Nd Topics zoeken we rond verschillende thema’s de verdieping. Denk aan onderwerpen als technologie en duurzaamheid, maar ook de verhouding tussen projecten en assetmanagement. Het zijn vaak onderwerpen die vragen om een systemische kijk, omdat ze niet alleen impact hebben op de rol van de projectmanager, maar ook iets vragen van marktpartijen, beleidsmakers, opdrachtgevers, et cetera. Samen met diverse inspiratoren van verschillende disciplines en organisaties gaan we met elkaar in gesprek om het beeld van de toekomst van het vak projectmanagement scherper te krijgen.

Interessant voor jou?

Inspirerende sprekers, prikkelende onderwerpen, verrijkende discussies en een gezellige borrel: dat zijn de ingrediënten van onze Nd Topics. Nd Topics zijn inhoudelijke, interactieve netwerkbijeenkomsten waarin we een brug slaan tussen theorie en praktijk. In deze Nd Topics word je uitgedaagd om na te denken over de toekomst van het vak van projectmanagement, wat daarop van invloed is en wat het betekent voor jouw rol in projecten.

Praktische informatie

Deze Nd Topics is op dinsdag 29 mei 2018 van 15.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur. De locatie is het Muntgebouw in Utrecht, Leidseweg 90 (route).

Aanmelden

Je kunt hier alvast je plaats reserveren. We houden je op de hoogte van het programma en praktische zaken. Je kunt je hieronder aanmelden.
Aanmelden Nd Topic Toekomst projectmanagement 29 mei 2017
Sending