3 oktober 2019
Nd Topics The Next Level in samenwerking

meld je aan ▾

Regelmatig zijn projecten in het nieuws waar de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer onder druk staat. In je eigen praktijk is deze spanning je vast ook bekend. Nathalie Vrancken, samenwerkingsexpert in de bouw- en infrasector: ‘Er is een trend van inhoudsgerichte naar meer informele samenwerking. Informeel betekent kennis hebben van en inspelen op de persoonlijke aspecten van de onderlinge werkrelaties. Daar is winst te behalen.’ In deze Nd Topics op 3 oktober a.s. neemt Nathalie je mee in de trends in samenwerking.

THE NEXT LEVEL IN SAMENWERKING

Meer intensievere monitoring of nog meer regels biedt nauwelijks duurzame oplossingen voor het vlottrekken van moeizame samenwerking. Het oplossingspotentieel ligt vooral in de hechtere onderlinge relaties. De hindernissen voor samenwerking gaan volgen Nathalie een spade dieper: ‘Onze gedachten blijken de broedplaatsen voor goede of moeizame samenwerking. Hoe evident ook, de kennis hierover is nog beperkt.’ The Next Level in samenwerking is voor Nathalie de professional die zichzelf kent, dit gedrag kan duiden en direct kan ‘ingrijpen’ op het (innerlijk) gedrag van anderen.

IN DE PRAKTIJK

In deze Nd Topics hoor je meer over de trends in samenwerking in steeds complexere omgevingen. Je krijgt inzichten in onder andere de vijf niveaus van een (project)relatie, de rol van gedachten en gedachtenbeheer. Dit gaan we verder onderzoeken met projectmanagers die hun ervaringen delen over waar het in hun praktijk moeilijk werd. Daarnaast gaan we hiermee oefenen en krijg je handvatten voor toepassing in jouw praktijk.

INTERESSANT VOOR JOU?

Wil je meer weten over ‘The Next Level’ in samenwerking? Wil je meer grip krijgen op dit onderwerp? En met collega’s delen hoe dat in jullie praktijk al werkt en/of zou kunnen werken? Kom dan naar deze Nd Topics.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze Nd Topics is op donderdag 3 oktober 2019 van 15.00 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur. De inloop is vanaf 14.30 uur. De locatie is Landgoed De Horst, De Horst 1, Driebergen (route). De bijeenkomst is in het landhuis.
.

MEEDOEN

Als je erbij wilt zijn, meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Nd Topics The Next Level van samenwerken 3 oktober 2019
Sending