26 juni 2018
Nd Webinar ‘Wat betekent macht voor de projectmanager van morgen?’

meld je aan ▾
Doe mee met dit Nd Webinar via https://rwsppo.adobeconnect.com/webinar/

 

Grote ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en digitalisering, zorgen voor nieuwe uitdagingen voor de projectmanager van morgen. Het werken vanuit een grotere opgave vraagt om een nieuw samenspel, onder andere in de eigen organisatie, met de markt en met de omgeving. Wat betekent macht in deze ontwikkeling voor de projectmanager? Oscar David, organisatie-psycholoog en o.a. spreker en adviseur op het gebied van leiderschap en verandering, neemt ons in het volgende Nd Webinar op 26 juni a.s. mee in zijn verhaal.

Macht op een goede manier inzetten

Oscar schreef verschillende boeken, waaronder ‘Macht!, van instinct tot integriteit’. Over het thema zegt hij: “Macht is nodig, want macht is het vermogen om dingen voor elkaar te krijgen.” Hij onderscheidt verschillende vormen van macht, waar hij in het webinar meer over vertelt. Aan de hand van stellingen en opvattingen die de ronde doen over macht, helpt hij ons aan een eigen visie op macht en hoe we dit op integere wijze in onze eigen praktijk kunnen inzetten. Verder laat hij zien hoe dit past bij de ontwikkeling van het vak projectmanagement en de veranderende rol van de projectmanager.

Een kijkje in onze programma’s

Dit jaar nemen we je in de Nd Webinars mee in een aantal aansprekende onderdelen van onze individuele programma’s en Nd Teamleren. Oscar is één van de docenten die al enige tijd in Nd Kern, het kernprogramma van Neerlands diep, een zeer gewaardeerde bijdrage levert.

In een uur krijg je een inkijkje in een onderwerp dat in Nd Kern diepgaand aan de orde komt.

Interessant voor jou?

We krijgen allemaal in meer of mindere mate te maken met macht en de verschillende uitingsvormen ervan. Een bewuste manier van kijken naar dit fenomeen helpt om de dingen die voor ons belangrijk zijn voor elkaar te krijgen op een integere manier.

Meedoen

Dit Nd Webinar is digitaal bij te wonen op dinsdag 26 juni om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Je ontvangt voorafgaand aan het webinar een mail met daarin een link die je bij het webinar brengt.

Over Nd Webinars

In een Nd Webinar kun je op een interactieve manier kennis en inspiratie opdoen, verhalen uit de projectpraktijk horen en meepraten over een actueel thema. Je doet mee met een pc, laptop, tablet of smartphone.

Benieuwd naar eerdere Nd Webinars? Kijk ze hier terug.

Aanmelden

Aanmelden Nd Webinar - 26 juni 2018
Sending