9 september 2020
Neerlands diep Next Generation – Doe mee

meld je aan ▾

Als Neerlands diep zijn we steeds bezig te anticiperen op veranderende behoeften van onze partners en deelnemers aan onze activiteiten en op de veranderingen in de publiek bouw- en infrawereld. Door de huidige coronacrisis zetten we hierop nog een tandje bij.

In een vitale organisatie toets je met enige regelmaat of de wijze waarop je invulling geeft aan je missie en de wijze hoe je die vormgeeft, nog passend is in de context waarin je opereert. Nu Neerlands diep als academie al ruim 6 jaar bestaat vinden we het echter ook een goed moment om fundamenteler naar onszelf te kijken. De coronacrisis is niet de enige reden, wel een goede aanleiding om dat nu weer te doen. Daarover willen we het komend half jaar in gesprek met onze partners en doelgroep, en ook breder, onder de noemer Nd Next Generation. Met als uiteindelijk doel om weer tot een uitgebalanceerd portfolio te komen dat aansluit op de behoeften voor de komende jaren.

Hoe we dat proces vormgeven willen we al doende met onze gesprekspartners ontdekken. In ieder geval is de ambitie om dat open, licht, én diepgaand te doen. De komende periode organiseren we verschillende sessies waarvoor we jullie, ons netwerk, willen uitnodigen om met ons mee te denken of juist tegen ons in te denken.

In het najaar organiseren we verschillende inzichtsessies, met een mix van mensen uit ons netwerk: projectmanagers, sprekers, mensen uit de hoek van leren & ontwikkelen, enzovoort. We willen daarin vanuit verschillende perspectieven de contouren van een Nd Next Generation scherper krijgen. Tijdens de sessies kijken we naar de bredere context en de impact daarvan voor de wereld van de publieke bouw en infra, en zoomen we in op wat dat betekent voor projecten en projectmanagers, om uit te komen bij een appèl op Neerlands diep.

De sessies staan gepland op:

  • Woensdag 9 september, 9.30 – 12.30 uur, online
  • Maandag 21 september, 9.30 – 12.30 uur, online
  • Dinsdag 6 oktober, 9.30 – 12.30 uur, online

Heb je interesse in deelname aan een van deze sessies? Meld je dan aan via dit formulier. En dan nemen we contact met je op.

Vanwege het maximale aantal deelnemers hebben we helaas niet voor alle geïnteresseerden een plek. De groep wordt op basis van diversiteit samengesteld. Drie weken voor aanvang van de sessie ontvang je bericht hierover.

Aanmelden Nd Next Generation
Gewenste deelname op: *
Sending