Alex Vermeulen draagt het stokje over aan Ellen Visser

  • 06 maart 2020
  • Milie Man

Na 41 jaar werken gaat Alex Vermeulen met pensioen. Afgelopen twee jaar heeft Alex als directeur van Neerlands diep met passie gewerkt aan de academie voor publieke bouw- en infraprojecten. “Met veel plezier en vertrouwen draag ik het stokje aan Ellen Visser over”, aldus Alex.

Ellen start per 1 mei 2020 bij Neerlands diep. Zij brengt een grote dosis ervaring mee, zowel op het gebied van (project)management als op het gebied van kennisontwikkeling. Ellen begon haar loopbaan bij Economische Zaken waar zij actief werkte aan kennisverspreiding en leren. Op dit moment is zij directeur bij Rijkswaterstaat/NOVA waar zij zich bezig houdt met vernieuwing en innovatie binnen Rijkswaterstaat.

Ook in het fysieke domein heeft zij haar sporen verdiend. Als directeur Netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat Zee & Delta heeft zij onder andere Rijkswaterstaat vertegenwoordigd in de Kustwacht, is zij trekker geweest van landelijk samenwerking rondom stormvloedkeringen en opdrachtgever voor de berging van de Baltic Ace, de grootste berging uit de Nederlandse geschiedenis.

 

Ellen Visser: “Ik verheug me enorm op deze functie. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan goed publiekopdrachtgeverschap in een zich snel ontwikkelende maatschappij. Voor mij komt bij Neerlands diep alles wat ik wil, wat ik kan en wat ik nog wil leren bij elkaar.”

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • LEFdijk toont durf op duurzaamheidsgebied: ‘Vrijheid en vertrouwen nodig om kansen te grijpen’

De derde editie van de Nd Duurzaamheidschallenge staat voor de deur. Maar wat levert dit intensieve, half jaar durende programma eigenlijk op? Pioniers Waldo Molendijk en Fernand Hoogeveen van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vertellen over hun deelname.

lees meer
  • Nieuws
  • ‘Bijna zoals in de echte wereld’: Virtual Reality bij Nd Digitaal Leiderschap

In de ontwikkel- en leerprogramma’s van Neerlands diep blijven we elkaar digitaal ontmoeten. Het programma Nd Digitaal Leiderschap (voorheen Nd Tech) experimenteerde met een innovatief alternatief: de wereld van Virtual Reality.

lees meer
  • Nieuws
  • Programma Fietsparkeren sluit aan “Standaardiseren én maatwerk leveren.”

ProRail Fietsparkeren sluit aan bij het projectennetwerk van Neerlands diep. Drie teamleden vertellen over samenwerking, cofinanciering, goed opdrachtgeverschap, maar ook over creatieve oplossingen en werken in coronatijd.

lees meer