Alex Vermeulen draagt het stokje over aan Ellen Visser

  • 06 maart 2020
  • Milie Man

Na 41 jaar werken gaat Alex Vermeulen met pensioen. Afgelopen twee jaar heeft Alex als directeur van Neerlands diep met passie gewerkt aan de academie voor publieke bouw- en infraprojecten. “Met veel plezier en vertrouwen draag ik het stokje aan Ellen Visser over”, aldus Alex.

Ellen start per 1 mei 2020 bij Neerlands diep. Zij brengt een grote dosis ervaring mee, zowel op het gebied van (project)management als op het gebied van kennisontwikkeling. Ellen begon haar loopbaan bij Economische Zaken waar zij actief werkte aan kennisverspreiding en leren. Op dit moment is zij directeur bij Rijkswaterstaat/NOVA waar zij zich bezig houdt met vernieuwing en innovatie binnen Rijkswaterstaat.

Ook in het fysieke domein heeft zij haar sporen verdiend. Als directeur Netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat Zee & Delta heeft zij onder andere Rijkswaterstaat vertegenwoordigd in de Kustwacht, is zij trekker geweest van landelijk samenwerking rondom stormvloedkeringen en opdrachtgever voor de berging van de Baltic Ace, de grootste berging uit de Nederlandse geschiedenis.

 

Ellen Visser: “Ik verheug me enorm op deze functie. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan goed publiekopdrachtgeverschap in een zich snel ontwikkelende maatschappij. Voor mij komt bij Neerlands diep alles wat ik wil, wat ik kan en wat ik nog wil leren bij elkaar.”

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • Online leren in tijden van corona – en daarna

Neerlands diep draaide in coronatijden door. We schakelden vanaf medio maart in korte tijd over naar zo veel mogelijk onlineactiviteiten, raakten gewend aan het online faciliteren en leerden wat wel en niet online werkt. Voorlopig blijven we veel online werken en vallen we alleen terug op face-to-face als het echt nodig is. We ontwikkelen ons online repertoire intussen door en breiden onze gereedschapskist voor online leren gestaag uit. En we bouwen verder aan een toekomstvast en adaptief ontwerp van ons totaalprogramma, ook voor de periode na corona.

lees meer
  • Nieuws
  • Ellen Visser over de kracht van Neerlands diep

Ellen Visser startte op 1 mei met haar ‘droombaan’, al was het vanwege corona geen ‘droomstart’. Een gesprek met de nieuwe directeur van Neerlands diep over de netwerkgedachte, omgaan met onzekerheden en het belang van een reflectieve vluchtheuvel.

lees meer
  • Nieuws
  • Nd Digitaal Leiderschap, programma over leiderschap in de digitale transformatie

Nd Digitaal Leiderschap is het vernieuwde programma van Neerlands diep voor projectmanagers. Waar het ‘oude’ Nd Tech ging over kennis van nieuwe technologie, besteden we in Nd Digitaal Leiderschap meer aandacht aan het omgaan en toepassen ervan in projecten. Inspiratie wordt afgewisseld met het werken met en aan (eigen) praktijkcases.

lees meer