Alex Vermeulen draagt het stokje over aan Ellen Visser

  • 06 maart 2020
  • Milie Man

Na 41 jaar werken gaat Alex Vermeulen met pensioen. Afgelopen twee jaar heeft Alex als directeur van Neerlands diep met passie gewerkt aan de academie voor publieke bouw- en infraprojecten. “Met veel plezier en vertrouwen draag ik het stokje aan Ellen Visser over”, aldus Alex.

Ellen start per 1 mei 2020 bij Neerlands diep. Zij brengt een grote dosis ervaring mee, zowel op het gebied van (project)management als op het gebied van kennisontwikkeling. Ellen begon haar loopbaan bij Economische Zaken waar zij actief werkte aan kennisverspreiding en leren. Op dit moment is zij directeur bij Rijkswaterstaat/NOVA waar zij zich bezig houdt met vernieuwing en innovatie binnen Rijkswaterstaat.

Ook in het fysieke domein heeft zij haar sporen verdiend. Als directeur Netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat Zee & Delta heeft zij onder andere Rijkswaterstaat vertegenwoordigd in de Kustwacht, is zij trekker geweest van landelijk samenwerking rondom stormvloedkeringen en opdrachtgever voor de berging van de Baltic Ace, de grootste berging uit de Nederlandse geschiedenis.

 

Ellen Visser: “Ik verheug me enorm op deze functie. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan goed publiekopdrachtgeverschap in een zich snel ontwikkelende maatschappij. Voor mij komt bij Neerlands diep alles wat ik wil, wat ik kan en wat ik nog wil leren bij elkaar.”

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • Op expeditie tijdens de Nd Sociëteit

Deze bijzondere tijd waarin we vooral digitaal werken vraagt om nieuwe manieren om digitaal samen te werken. Met veel enthousiasme gingen daarom zo’n 50 deelnemers op donderdag 5 november en 3 december op expeditie tijdens de Nd Sociëteit. Lees hier alle tips om jouw online meeting energieker en effectiever te maken.

lees meer
  • Nieuws
  • Streven en floreren: Arjan van Dam over zijn promotieonderzoek

Arjan van Dam, arbeids- en organisatiepsycholoog, promoveerde aan de Erasmusuniversiteit op een onderzoek naar doeloriëntatie op het werk. Een van zijn conclusies: mensen die gericht zijn op het ontwikkelen van hun competenties en niet bang zijn om fouten te maken, zijn het gelukkigst in werk en leven. Organisaties die leergericht zijn hebben medewerkers die floreren en beter presteren. Hoe dat precies werkt legt hij uit in gesprek met Neerlands diep.

lees meer
  • Nieuws
  • Ethics by Design is een must

Waarom is Ethics by Design een must volgens hoogleraar Jeroen van den Hoven? Dit legde hij uit tijdens de eerste online Nd Masterclass ‘Goed opdrachtgeverschap van innovatieve projecten in organisaties’.

lees meer