Alleen samen krijgen we corona onder controle

  • 01 oktober 2020
  • Milie Man

Neerlands diep heeft in afstemming met de raad van toezicht besloten om tot eind 2020 alle fysieke bijeenkomsten af te gelasten en waar mogelijk om te zetten naar een online variant. Dat sluit aan bij het dringende verzoek van het Kabinet en tevens bij het beleid dat onze partnerorganisaties voeren. Hoe moeilijk dit besluit ons ook valt, het terugdringen van corona staat ook voor ons voorop.

We kiezen ervoor om deze maatregel tot eind van het jaar in te zetten. Hiermee willen we voor een wat langere periode duidelijkheid bieden aan onze deelnemers en ons netwerk. Daarnaast willen we de tijd gebruiken om ons te heroriënteren op ons aanbod, nu het ernaar uitziet dat de strijd tegen het coronavirus nog enige tijd zal duren.

Om toch zo veel mogelijk de continuïteit en de binding met onze deelnemers en ons netwerk te behouden, zullen we nog meer online alternatieven ontwikkelen binnen de lopende programma’s en activiteiten. Ook is het onvermijdelijk dat we bepaalde programma’s of activiteiten zullen stopzetten of overslaan, wanneer in onze ogen het fysieke element onvervangbaar is. We realiseren ons dat veel van onze deelnemers juist die fysieke ontmoetingen in onze programma’s en activiteiten waarderen en dat de online varianten niet in ieders ogen dezelfde waarde hebben. We zullen onze uiterste best doen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te blijven bieden. Want juist in deze hectische en onzekere tijd is het van belang om af en toe uit de waan van de dag te kunnen stappen en stil te staan bij wat er van ons gevraagd wordt om nog steeds tot optimale projectresultaten te komen.

 

 

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • LEFdijk toont durf op duurzaamheidsgebied: ‘Vrijheid en vertrouwen nodig om kansen te grijpen’

De derde editie van de Nd Duurzaamheidschallenge staat voor de deur. Maar wat levert dit intensieve, half jaar durende programma eigenlijk op? Pioniers Waldo Molendijk en Fernand Hoogeveen van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vertellen over hun deelname.

lees meer
  • Nieuws
  • ‘Bijna zoals in de echte wereld’: Virtual Reality bij Nd Digitaal Leiderschap

In de ontwikkel- en leerprogramma’s van Neerlands diep blijven we elkaar digitaal ontmoeten. Het programma Nd Digitaal Leiderschap (voorheen Nd Tech) experimenteerde met een innovatief alternatief: de wereld van Virtual Reality.

lees meer
  • Nieuws
  • Programma Fietsparkeren sluit aan “Standaardiseren én maatwerk leveren.”

ProRail Fietsparkeren sluit aan bij het projectennetwerk van Neerlands diep. Drie teamleden vertellen over samenwerking, cofinanciering, goed opdrachtgeverschap, maar ook over creatieve oplossingen en werken in coronatijd.

lees meer