Alleen samen krijgen we corona onder controle

  • 01 oktober 2020
  • Milie Man

Neerlands diep heeft in afstemming met de raad van toezicht besloten om tot eind 2020 alle fysieke bijeenkomsten af te gelasten en waar mogelijk om te zetten naar een online variant. Dat sluit aan bij het dringende verzoek van het Kabinet en tevens bij het beleid dat onze partnerorganisaties voeren. Hoe moeilijk dit besluit ons ook valt, het terugdringen van corona staat ook voor ons voorop.

We kiezen ervoor om deze maatregel tot eind van het jaar in te zetten. Hiermee willen we voor een wat langere periode duidelijkheid bieden aan onze deelnemers en ons netwerk. Daarnaast willen we de tijd gebruiken om ons te heroriënteren op ons aanbod, nu het ernaar uitziet dat de strijd tegen het coronavirus nog enige tijd zal duren.

Om toch zo veel mogelijk de continuïteit en de binding met onze deelnemers en ons netwerk te behouden, zullen we nog meer online alternatieven ontwikkelen binnen de lopende programma’s en activiteiten. Ook is het onvermijdelijk dat we bepaalde programma’s of activiteiten zullen stopzetten of overslaan, wanneer in onze ogen het fysieke element onvervangbaar is. We realiseren ons dat veel van onze deelnemers juist die fysieke ontmoetingen in onze programma’s en activiteiten waarderen en dat de online varianten niet in ieders ogen dezelfde waarde hebben. We zullen onze uiterste best doen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te blijven bieden. Want juist in deze hectische en onzekere tijd is het van belang om af en toe uit de waan van de dag te kunnen stappen en stil te staan bij wat er van ons gevraagd wordt om nog steeds tot optimale projectresultaten te komen.

 

 

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • Streven en floreren: Arjan van Dam over zijn promotieonderzoek

Arjan van Dam, arbeids- en organisatiepsycholoog, promoveerde aan de Erasmusuniversiteit op een onderzoek naar doeloriëntatie op het werk. Een van zijn conclusies: mensen die gericht zijn op het ontwikkelen van hun competenties en niet bang zijn om fouten te maken, zijn het gelukkigst in werk en leven. Organisaties die leergericht zijn hebben medewerkers die floreren en beter presteren. Hoe dat precies werkt legt hij uit in gesprek met Neerlands diep.

lees meer
  • Nieuws
  • Ethics by Design is een must

Waarom is Ethics by Design een must volgens hoogleraar Jeroen van den Hoven? Dit legde hij uit tijdens de eerste online Nd Masterclass ‘Goed opdrachtgeverschap van innovatieve projecten in organisaties’.

lees meer
  • Nieuws
  • Nd Zomergast On Tour 2020

Heb jij de onlinesessies van de afgelopen Nd Zomergast On Tour gemist? Lees de synthese van professor André Dorée van de Universiteit Twente terug.

lees meer