Nieuwe data Nd Maatwerkgesprek in 2020

  • 29 november 2019
  • Milie Man

De Nd Maatwerkgesprekken in het najaar van 2019 waren een groot succes. En omdat er veel animo is, zijn er nieuwe data in het eerste halfjaar van 2020 beschikbaar gesteld. Ben je alumnus van Neerlands diep en wil je blijven ontdekken, leren en kennis delen? Ben je nieuwsgierig hoe het Neerlands diep-netwerk je hierin kan ondersteunen? Weet je wat je zelf kunt bijdragen aan het lerend netwerk? Meld je dan snel aan voor een Nd Maatwerkgesprek.

Lees hier meer over ons aanbod van het Nd Maatwerkgesprek of meld je direct aan via de datumprikker.

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • Online leren in tijden van corona – en daarna

Neerlands diep draaide in coronatijden door. We schakelden vanaf medio maart in korte tijd over naar zo veel mogelijk onlineactiviteiten, raakten gewend aan het online faciliteren en leerden wat wel en niet online werkt. Voorlopig blijven we veel online werken en vallen we alleen terug op face-to-face als het echt nodig is. We ontwikkelen ons online repertoire intussen door en breiden onze gereedschapskist voor online leren gestaag uit. En we bouwen verder aan een toekomstvast en adaptief ontwerp van ons totaalprogramma, ook voor de periode na corona.

lees meer
  • Nieuws
  • Ellen Visser over de kracht van Neerlands diep

Ellen Visser startte op 1 mei met haar ‘droombaan’, al was het vanwege corona geen ‘droomstart’. Een gesprek met de nieuwe directeur van Neerlands diep over de netwerkgedachte, omgaan met onzekerheden en het belang van een reflectieve vluchtheuvel.

lees meer
  • Nieuws
  • Nd Digitaal Leiderschap, programma over leiderschap in de digitale transformatie

Nd Digitaal Leiderschap is het vernieuwde programma van Neerlands diep voor projectmanagers. Waar het ‘oude’ Nd Tech ging over kennis van nieuwe technologie, besteden we in Nd Digitaal Leiderschap meer aandacht aan het omgaan en toepassen ervan in projecten. Inspiratie wordt afgewisseld met het werken met en aan (eigen) praktijkcases.

lees meer