Team

Nancy Schade

“Neerlands diep staat voor mij voor positieve verandering: ‘Change your thoughts and you change your world”

WAT IK DOE

Als programmaondersteuner, ben ik – samen met mijn collega Helga – het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers, partnerorganisaties en de programmamanagers van Neerlands diep. Onder andere verantwoordelijk voor de inrichting van een goed lopende ondersteuning en het inrichten/verbeteren van administratieve processen. Ondersteuning van zes langlopende specifieke programma’s die allemaal in verschillende fases zitten en daarbij scherp de mijlpalen en afhankelijkheden in de gaten houden. Inrichting (opzet, koppelingen en autorisaties) van het leerplatform voor de deelnemers en het contentbeheer en het registreren van alle gegevens ten behoeve van de stuur- en managementinformatie.

MIJN ACHTERGROND

Als zelfstandige ondernemer verzorg ik project- en procesbeheersing. Als ondersteuner heb ik grote (en soms complexe) projecten ondersteund. Ik creëer een goed overzicht en ik bewaak eventuele afhankelijkheden. Mijn doel is om de manager/directeur te helpen zijn/haar visie te realiseren, het resultaat op tijd te behalen en een prettige en betrokken sfeer binnen het team te creëren. Met flair en creativiteit operationele vraagstukken op te lossen en ondersteunende systemen in te richten naar de specifieke behoefte.

KRACHT VAN NEERLANDS DIEP

Ik vind het fascinerend om te zien wat er allemaal gebeurt binnen de infrastructurele wereld en de belangrijke rol die Neerlands diep in deze wereld inneemt. Ik vind het knap hoe de organisatie inspeelt op de behoefte van de projectmanagers en projectteams door het organiseren van verschillende soorten events, waarbij er altijd gekeken wordt naar de laatste ontwikkelingen. Dat er zoveel disciplines samenkomen, is de kracht van Neerlands diep.

Nancy werkt 33 uur per week voor Neerlands diep.