Team

Nancy Schade

“Neerlands diep staat voor mij voor positieve verandering: ‘Change your thoughts and you change your world”

Wat ik doe

Als projectondersteuner ondersteun ik – samen met mijn collega Petra – de kwartiermaker en de programmamanagers van Neerlands diep en zijn wij het aanspreekpunt voor operationele vraagstukken. Bij ondersteuning valt te denken aan complex agendabeheer, het faciliteren van verschillende soorten bijeenkomsten, het maken en beheren van overzichten en het faciliteren van boekingen en de administratieve afwikkeling. Daarnaast zijn wij bezig om het secretariaat te reorganiseren, de kantoorautomatisering opnieuw in te richten en processen te vernieuwen en te stroomlijnen.

Mijn achtergrond

Ik verzorg management- en projectondersteuning. De ene keer richt mijn werk zich meer op secretariële ondersteuning en een andere keer is het meer gericht op PMO-ondersteuning. Mijn eerste kennismaking met de infrastructurele wereld was als vakantievervanger bij King. En wat ik toen vond, vind ik nog steeds: een leuke, dynamische opdracht in een bijzonder inspirerende omgeving.

Kracht van Neerlands diep

Ik vind het fascinerend om te zien wat er allemaal gebeurt binnen de infrastructurele wereld en de belangrijke rol die Neerlands diep in deze wereld inneemt. Ik vind het knap hoe de organisatie inspeelt op de behoefte van de projectmanagers en projectteams door het organiseren van verschillende soorten events, waarbij er altijd gekeken wordt naar de laatste ontwikkelingen. Dat er zoveel disciplines samenkomen, is de kracht van Neerlands diep.

Nancy werkt 30 uur per week voor Neerlands diep.