Nd Teams 2018

Het is steeds gebruikelijker om met meerdere partijen samen te werken om de opdracht voor elkaar te krijgen. Dat is mooi maar ook best ingewikkeld. Elke partij heeft zijn eigen kijk op de wereld, eigen belangen en achterban en toch moet je het samen doen. Net als in een huwelijk. Wat is nu het geheim van een goed huwelijk en wat kunnen wij daar in onze professionele praktijk van leren? Dat gaan we gezamenlijk verkennen tijdens Nd Teams 2018 op donderdag 25 januari in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

Een lang en gelukkige samenwerking

Tijdens Nd Teams neemt Paulien Timmer, schrijver van het boek Lang + Gelukkig die 100 echtparen heeft geïnterviewd die al meer dan 40 jaar gelukkig bij elkaar zijn, ons mee om samen dit geheim samen te ontrafelen.

Samenwerken met verschillende partners brengt spanningen en uitdagingen met zich mee. Bij een meervoudige opgave is de traditionele manier van samenwerken en taakverdeling niet meer voldoende. Het vraagt een naar buiten gericht en adaptieve houding, vertrouwen op kennis, kwaliteit en vakmanschap, maar ook optimaal samenwerken. Je moet elkaar leuk (gaan) vinden. Maar hoe doe je dat? Paulien ontdekte onder andere dat de echtparen echt oog hadden voor elkaars belangen en dat alleen door beide 100% te geven, je samen de relatie succesvol maakt.

Wil je meer weten over het geheim van een goed huwelijk en hoe je de eenvoudige interventies die Paulien ontdekt heeft, zelf kunt toepassen in een meervoudige samenwerking? Kom dan samen met je team naar Nd Teams 2018.

In co-creatie

Het teamevent van Neerlands diep organiseren we dit jaar in samenwerking met Captain Co-creation, hét netwerkcollectief voor young professionals uit de bouw- & infrasector van zowel opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Nu inschrijven

Nd Teams is het evenement waar je met je projectmanagementteam naar toegaat, het is exclusief voor projecten uit het projectennetwerk en voor projectteams van deelnemers en alumni van de leerprogramma’s. Inschrijven kan alleen vanaf minimaal 3 personen en maximaal 7 personen. Reserveer donderdag 25 januari 2018 in jullie agenda en meld je aan met je projectteam via het aanmeldformulier.