Nd Topics

Inspirerende sprekers, prikkelende onderwerpen, verrijkende discussies en een gezellige borrel: dat zijn de ingrediënten van onze Nd Topics. Nd Topics zijn inhoudelijke, interactieve netwerkbijeenkomsten waarin we een brug slaan tussen theorie en praktijk. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die deel uitmaakt van het netwerk van Neerlands diep.

Actief en interactief

Tijdens de Nd Topics lever je een actieve bijdrage aan het kennisnetwerk van Neerlands diep. Je wisselt kennis en ervaringen uit met andere deelnemers. Uitgedaagd door verrassende gastsprekers verken je de randen van je vakgebied. De onderwerpen van de Nd Topics zijn zeer divers. Ze variëren van innovatieve contractvormen tot echt aan de slag gaan met duurzaamheid en van omgaan met organisatieveranderingen tot bruggen bouwen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

De Nd Topics leveren een actieve bijdrage aan het kennisnetwerk van Neerlands diep. Naast informatie delen worden de deelnemers in de paar uur die het duurt vooral uitgedaagd om kennis en ervaringen uit te wisselen. Ze verkennen de randen van hun vakgebied waarbij gastsprekers de deelnemers prikkelen om na te denken over hun vak.

Aanmelden

Neerlands diep organiseert ongeveer vier keer per jaar een Nd Topics. In de agenda  op onze website staan de data voor de komende periode. Ook kan je je hier direct aanmelden voor een aanstaande topics.

Meer informatie

Meer weten over de Nd Topics of een onderwerp aandragen? Neem dan contact op met Janine van Oosten via janine@neerlandsdiep.nl.

  • Janine van Oosten
  • Programmamanager