16 maart 2017
Nd Topics Organisaties in Beweging

meld je aan ▾

Veranderingen in onze (moeder)organisaties zijn geen incident maar een patroon. Organisaties zijn continue in beweging. De ene keer is het een herinrichting van onze processen, de andere keer een andere werkwijze of een inhuurstop. Tijdens Nd Topics op donderdag 16 maart onderzoeken we wat deze veranderingen in de moederorganisaties betekenen voor de uitvoering van projecten.

Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Foto: Jorrit 't Hoen

Foto: Jorrit ’t Hoen

Dynamische omgeving

Veel veranderingen in de moederorganisaties hebben consequenties voor projectmanagers en hun team. Dat kan problematisch zijn of juist wind in de rug geven. Hoe zit dat precies? Wat is het effect van alle reuring in de organisaties op de projectmanagementpraktijk? We benaderen dat vanuit drie invalshoeken, elk kort ingeleid door een gastspreker:

  • Menskracht & teams (Jeannet van der Velde, HR manager projecten, ProRail
  • Data & Informatievoorziening (Herman Winkels, Programmamanager BIM, Rijkswaterstaat)
  • Governance (Jan Freie, directeur Stadsontwikkeling Gemeente Maassluis)

In een interactieve vorm voeren we daarna de dialoog over wat dat betekent voor jou. Nd Topics is een ideale plek om je collega projectmanagers weer te ontmoeten en met elkaar af te spreken! Nd Topics is de nieuwe naam voor de voormalige Café Colleges, nieuwe naam maar vergelijkbaar format. Aansluitend aan deze Nd Topics is er een netwerkborrel.

Waarom is dit interessant?

Wij denken dat je door deel te nemen aan deze Nd Topics je meer inzicht krijgt in de consequenties van organisatieveranderingen voor jouw project. En misschien leidt het ook wel tot meer begrip. De manier waarop ze in andere projecten omgaan met de ontwikkelingen in hun organisatie kunnen jou helpen hoe dat te toe te passen in jouw praktijk.

Programma

15.30 Inloop
16.00 Start programma
18.00 Netwerkborrel

Datum en locatie

Deze Nd Topics is op donderdag 16 maart in Stadskasteel Oudaen,
Oudegracht 99, 3511 AE Utrecht. Zie hier de routebeschrijving.

Aanmelden

Wil je horen en in gesprek over hoe je om kunt gaan met je organisatie die in beweging is, meld je dan aan via onderstaand formulier. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden Nd Topics Onze eigen organisaties in Beweging
Sending