5 maart 2015
Café College ‘Ga kathedralen bouwen’ en afscheid Peter Kole

Het duurde soms eeuwen voordat je resultaat zag. Waar begonnen zij aan? Zou het ooit af komen? Hoe is het mogelijk dat ze er überhaupt kwamen? Kathedralen zijn complexe projecten in optima forma. Als je de Sagrada Familia in Barcelona hebt bezocht, zal je dat beamen – en misschien ging je eigen project even door je hoofd.

Café College

Magistrale gebouwen

Ga kathedralen bouwen! is een verhaal van Daan Quakernaat, over wat (project)managers kunnen leren van kathedralenbouwers in de middeleeuwen. De kathedralen staan voor lef, creativiteit, vakmanschap en nog veel meer. De middeleeuwers hadden niks maar konden alles. Hoe zit het met ons, in onze tijd van procedures en vergunningen en met alle redenen die we hebben om (nog) niet te beginnen?

Zes jaar bouwen

Daan deelt zijn verhaal ter gelegenheid van het afscheid van Peter Kole als directeur van Neerlands diep. In een bijzonder Café College legt hij ook een link naar Peter die de afgelopen zes jaar aan de academie bouwde. Daarna draagt Peter Neerlands diep over aan Maarten Reinking.

Welkom

Je bent van harte uitgenodigd voor het afscheidscollege en aansluitend voor de borrel. Daar kun je Peter de hand drukken en hem succes wensen bij zijn nieuwe uitdaging bij SWIPE. Het grootste cadeau voor Peter is je aanwezigheid. Geheel in stijl met Neerlands diep heeft de bijeenkomst een informeel netwerkkarakter.

Plaats en tijd

Plein 1813 4, 2514 JN, Den Haag
Donderdag 5 maart
15.00 – 16.30 uur       Café College Ga kathedralen bouwen
17.00 – 19.00 uur       Afscheidsborrel Peter Kole

Graag je aanmelding

We hebben maximaal 50 zitplekken voor het Café College. Wil je er bij zijn, laat dat dan snel weten. Bij de afscheidsborrel van Peter kun je tussen 17.00 en 19.00 uur elk moment binnenkomen. Wel willen we graag weten of je komt. Meld je aan via info@neerlandsdiep.nl. Daarbij graag vermelden of je het Café College bijwoont, de borrel, of beide programmaonderdelen.

We zien uit naar je komst!