16 december 2014
Communicatietalent 2014 aan tafel bij webinar Accountability

Kunnen laten zien wat je als afdeling bijdraagt aan de (project)organisatie wordt steeds belangrijker. Ruimte voor de Rivier heeft daarom een nulmeting van haar communicatie uitgevoerd. In het webinar over accountability deelt het programma de ervaringen die met deze pilot zijn opgedaan. Dit gebeurt door kersvers communicatietalent van het jaar, Jade Wissink. Blok 16 december van 16.00 tot 17.00 in de agenda en laat je bijpraten over accountability door Jade en de MT-leden van project Ruimte voor de Rivier.

Accountability: een webinar met Ruimte voor de Rivier

In het webinar vertelt Jade hoe je accountability kun toepassen in de communicatiepraktijk en wat het oplevert. Jade in een eerder interview met Neerlands diep: “We hebben het accountability-onderzoek samen met Cathelijne Janssen, auteur van ‘Accountability in communicatie’, op maat gemaakt voor communicatie bij grote projecten. Andere projecten kunnen er meteen mee aan de slag. Zo kun je als team zien hoe je het doet, en kunnen we onderling vergelijken.” Na haar presentatie over de resultaten van de nulmeting bij Ruimte voor de Rivier, vertellen MT-leden wat ze gaan doen met die resultaten. In een interview met Cathelijne Janssen dat je hier kunt bekijken vertelt zij alvast hoe zij accountability ziet.

Stel je vraag over accountability tijdens de uitzending

Op dinsdag 16 december van 16.00 tot 17.00 kun je het webinar live volgen via de website van Neerlands diep. Zet het alvast in je agenda. Je kunt dan ook vragen over accountability stellen aan de deelnemers. Kun je er niet live bij zijn? Later terugkijken van het webinar kan ook.

Direct meer weten over accountability

Wil je graag nu al weten hoe emeritus hoogleraar communicatiewetenschap Betteke van Ruler tegen accountability aan kijkt? Of hoe communicatieadviseur bij de RVD Guido Rijnja het ziet? Of wat volgens UvA-Professor Strategic Communication Noelle Aarts de kern is van accountability? Kijk dan hier het interview dat wij met hen hadden.