23 juli 2015
Hoe gaan zij om met onverwachte situaties? Een bezoek aan de petrochemische industrie

De zomer is de tijd voor uitstapjes. Neerlands diep gaat deze zomer ook op pad. We bezoeken andere branches en laten zien hoe zij omgaan met onverwachte situaties. Hoe bereiden ze zich voor op mogelijke risico’s? En hoe gaan ze om met onverwachte situaties die optreden? Ditmaal een kijkje bij de petrochemische industrie.

petrochemische-industrie 

Hoofd veiligheid bij Sabic Europe in gesprek met projectmanager hoogwaterbeschermingsprogramma

Op 23 juli is Linda Wright bij ons te gast. Zij is safety, health & environment engineer bij Sabic en daarmee verantwoordelijk voor de veiligheid bij Sabic. Hoe werken zij binnen de fabrieken aan collectieve opmerkzaamheid? Hoe borgt zij dat medewerkers hun expertise in kunnen brengen binnen de organisatie? Tijdens een webinar praat Linda hierover met Henk Meuldijk, projectmanager bij Rijkswaterstaat voor het hoogwaterbeschermingsprogramma. Dit webinar op 23 juli duurt van 10.00 uur tot ca. 10.30 uur. Zet ‘m in je agenda, ga om 10.00 uur naar www.neerlandsdiep.nl/webinar en praat mee.

Meer voor in je agenda

In augustus volgt er nog een webinar met een gast uit een ander branche, namelijk de wereld van het geldtransport. Als klap op de vuurpijl ontvangen we op 27 augustus live tijdens de Zomerborrel de mental coach van het Nederlandse team dat deelneemt aan de Volvo Ocean Race. Ook in deze totaal andere wereld gebeuren er onverwachte dingen. Anje-Marijcke van Boxtel vertelt vol vuur hoe dit team daarop is voorbereid. Maandenlang zeilden zij de wereld over en werkten ze samen onder hoogspanning. Hoe reageren zij als er iets onverwachts gebeurt? Mis het niet!