12 november 2015
Inrichten van communicatie bij grote bouw- en infraprojecten

Waar leg je de communicatieverantwoordelijkheid tijdens de uitvoering van een project? Hoe behaal je het best je doelstellingen? Hoe werk je als opdrachtgever en opdrachtnemer samen aan de communicatie? Deze vragen komen aan bod tijdens de interactieve bijeenkomst over de inrichting van communicatie bij grote bouw- en infraprojecten op 12 november bij de Noord/Zuidlijn in Amsterdam.

Boukje nzl

Discussieer mee

Welke keuze maak jij om de projectcommunicatie goed te laten verlopen? Houd jij de communicatie als opdrachtgever strak in de hand of bied jij als opdrachtnemer een waardig alternatief? Tijdens deze bijeenkomst doen we een beroep op jouw ervaring en inzicht en zijn we benieuwd welke vragen jij hebt over dit onderwerp. We bouwen verder op de input van 7 interviews en een intensieve discussie met ervaren communicatieadviseurs van grote projecten. Lees je alvast in op www.noordzuidlijnkennis.net.

Aanmelden

We maken er een boeiende sessie van op 12 november 2015 in Amsterdam in het informatiecentrum van de Noord/Zuidlijn. Communicatieadviseurs van opdrachtnemers-zijde en opdrachtgevers-zijde zijn van harte uitgedaagd om deel te nemen. Ben jij er bij? Je kunt je inschrijven via info@neerlandsdiep.nl

Locatie en tijdstip

De bijeenkomst is op donderdagmiddag 12 november 2015 in het informatiecentrum van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam van 13:30 tot 17:00 uur en een gezamenlijk initiatief van Neerlands diep en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam.

Graag tot de 12de!