8 februari 2024
Nd Masterclass: In balans met (on)rust

meld je aan ▾

Wat vertelt je omgeving, je lichaam en je ademhaling over jouw immuun-functies? Op deze vraag raakt de gepassioneerde Bio-Hacker en sportcoach Sylvain Gaspersz niet uitgepraat en tijdens deze Masterclass neemt hij je hier graag in mee. Niet alleen met theoretische kaders, maar ook door ‘te doen’ door middel van ademhalingsoefeningen. Een waardevolle (inter)actieve Nd Masterclass waarmee je de onrust in jouw lichaam kunt leren reguleren.

De bedoeling

Herken jij de stress of vermoeidheid wanneer je van de ene (online)vergadering naar de andere moet? Of juist het hebben van spanning in je lichaam wanneer je je in belangrijke, onrustige of onzekere tijden verkeert met jouw project? ‘Ademwerk’ helpt in heel veel gevallen deze onrust op een toegankelijke manier te bestrijden. Het brengt je terug naar jouw kern en zelfbewustzijn, waarmee je jouw weerbaarheid, zowel in jouw projectteam als in privé situaties, versterkt. Sylvain neemt je daarom tijdens de Nd Masterclass mee in zijn ademtechnieken. Hij vertelt erover en laat je ze ervaren.

Over Sylvain Gaspersz

Sylvain Gaspersz traint mentale weerbaarheid vanuit een holistische benadering. Als sportdocent en lifestyle coach heeft hij een krachtige methode ontwikkeld om lijf en brein te verbinden en zo bijvoorbeeld stress te kunnen beïnvloeden. Hij kijkt naar ademhaling, hartslag en beweging. Waarom ga je op momenten sneller ademen en waarom klopt je hart sneller? Welke emoties zijn daarmee verbonden en wat toont het lijf? In brede zin hebben ook voeding en slaap invloed op lijf en brein en daarmee ook op gedrag.

Programma

9.00 uur | Inloop koffie/thee
9.30 uur | Welkom + Introductie ‘Lijf en Brein onder spanning’ + Ademwerk
12.15 uur | Lunch
13.15 uur | Ademwerk + ‘Lijf en brein onder stress’
14.30 uur | Pauze
14.45 uur |‘Move and Breathe’ + Ademwerk
15.30 uur | Afsluiting

Voor deze Nd Masterclass is het van belang dat je makkelijk zittende kleding draagt. Kleding waarin je je vrij kunt bewegen en waar je je prettig in voelt.

Datum: donderdag 8 februari 2024
Locatie: Hotel Landgoed Zonheuvel
Adres: Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier tot uiterlijk 27 januari 2024.

Aanmelden Masterclass: (on)rust en balans
Sending