30 mei 2023
Nd Masterclass – Omgaan met disbalans

meld je aan ▾

Onder leiding van Arjan Kindermans leren deelnemers omgaan met disbalans. In deze masterclass ga je onderzoeken hoe je voor jezelf de optimale condities kunt creëren om bewust te zijn van je balans, in balans te zijn en vooral ook te blijven. Deze masterclass is vooral gericht op ervaren.

Stress komt van binnen, niet van buiten. Stress wordt veroorzaakt door hoe we ons verhouden tot wat zich in ons, en om ons heen, voordoet. Hoe zorg je ervoor dat je niet (oude) groeven schiet? Hoe kun je onder druk de juiste keuzes blijven maken? Hoe maak je van de spanning, die je voelt, een bron van informatie, verbinding en vooruitgang? Tijdens deze workshop werken we aan het ontwikkelen van bewustzijn en stressbestendigheid door middel van simpele aandachtsoefeningen en handige communicatietechnieken.

Het programma

Door een combinatie van meditatie, bewustwording en verdiepende gespreksvormen worden deelnemers in staat gesteld zowel hun eigen innerlijke wereld op een andere manier te beschouwen alswel de communicatie met anderen anders aan ter vliegen, vanuit openheid, rust en nieuwsgierigheid in plaats van doel- of oplossingsgerichtheid.

Het programma heeft educatieve elementen, maar is vooral ook ‘doen’. Met verschillende oefeningen leren deelnemers al direct om te gaan met disbalans en wordt er geëxperimenteerd met praktijkvoorbeelden.

Voorbereiding

Wanneer je deelneemt mag je vooraf nadenken over momenten waarop je in disbalans raakt; wat zijn momenten dat je door stress niet op je best bent?

Voor wie?

Deze Masterclass is bedoelt voor (bijna) alumni en alle leden van ons (projecten)netwerk. Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Algemene informatie

Datum: dinsdag 30 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel (Amersfoortseweg 98, Doorn)
Aanmelden: Via onderstaand formulier, uiterlijk maandag 15 mei.
Opmerking: Zorg voor makkelijk zittende kleding en wandelschoenen tijdens de masterclass.

Aanmelden

Aanmelden Masterclass 30 mei 2023
Welk programma heb je gevolgd bij Neerlands diep? *
Sending