28 oktober 2021
Nd Nazomergast – Beeld en Geluid Den Haag

meld je aan ▾

De renovatie van het Binnenhof is gestart. Een mooie aanleiding om dit bijzondere programma op 28 oktober a.s. centraal te stellen tijdens ons jaarlijkse netwerkevent, dat we deze keer Nd Nazomergast hebben gedoopt. We mogen elkaar weer live ontmoeten! Reden te meer om je snel aan te melden voor deze bijeenkomst.

Programma

Het programma heeft een inmiddels vertrouwde opzet: een tafel met gasten, waarmee interessante gesprekken worden gevoerd over aspecten van het vak projectmanagement, omlijst met wat entertainment. Leidmotief in de gesprekken is de vraag: hoe houd je je als programmateam staande in een programma met een zeer sterke politieke dimensie en volop aandacht in de media. We belichten deze vraag vanuit verschillende perspectieven.

Tafelgasten

Marc van Roosmalen, senior architect van het Rijksvastgoedbedrijf neemt ons mee in de historie van het ‘huis van onze democratie’. Pieter Dijckmeester, voormalig Programmadirecteur Binnenhof Renovatie en thans Projectdirecteur Renovatie Museum Boijmans van Beuningen, laat zijn licht schijnen op de voorgeschiedenis en besluitvorming van de renovatie. Marc Unger, de huidige Programmadirecteur, maakt ons deelgenoot van de wijze waarop zijn team omgaat met de actuele uitdagingen en dilemma’s. Alexander Pechtold, voormalig politicus en thans onder meer Algemeen Directeur van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, beschouwt de programmadynamiek vanuit zijn rol als procesbegeleider namens het Presidium van de Tweede Kamer.

Cabaretière Dorine Wiersma zal vanuit haar verwonderende blik muzikaal reflecteren op de context van het programma. Dorine draait al heel wat jaartjes mee in het kleinkunstcircuit en is ook regelmatig op TV te bewonderen. Zij won een aantal jaren geleden de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste cabaretlied van het theaterseizoen met het nummer ‘Stoute Heleen’. Dit seizoen gaat ze solo toeren met haar voorstelling ‘Vlieg op!’.

Tijdschema

Nd Nazomergast vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021.

14:30 uur – Inloop

15:30 uur – Start programma

17:00 uur – Borrel

18:00 uur – Einde

Praktische informatie

De evenementlocatie voor Nd Nazomergast is Beeld en Geluid Den Haag, Zeestraat 82 te Den Haag. Bij dit event volgen wij de dan geldende richtlijnen van het RIVM en zullen wij werken met ‘testen voor toegang’. Dat betekent dat je een vaccinatiebewijs, een negatieve test of een bewijs van herstel van corona moet kunnen tonen via de app CoronaCheck.

Aanmelden

Ben jij ook nieuwsgierig naar de verhalen over de Binnenhof renovatie en vind je het leuk om collega’s en vakgenoten uit het netwerk van Neerlands diep weer eens live te ontmoeten? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Voor dit evenement is beperkt plek, de volgorde van aanmelding bepaalt de plaatsing voor Nd Nazomergast.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden

 

Beeld: Jurjen Drenth