11 januari 2024
Nd Sociëteit: Maak een goede start in 2024!

meld je aan ▾

Het einde van het jaar nadert, en te midden van de hectiek van onze dagelijkse bezigheden nodigen we je uit om even uit de rat race te stappen. Vrijwel iedereen heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar de ervaring leert dat deze niet altijd tot uitvoering komen. Een nieuwe bulk aan deadlines, e-mails en telefoontjes liggen dagelijks op de loer, klaar om je van jouw doel af te houden.

Om je te helpen focussen op wat er echt toe doet en het jaar fris te starten, helpen we je in de Nd Sociëteit van 11 januari op stoom. We gaan vertragen om te kunnen versnellen.

Reflecteer op het afgelopen jaar, maak plannen voor het komende jaar en deel dit met gelijkgestemde collega’s uit het Nd netwerk die begrijpen hoe jouw wereld werkt. Daarmee maak je een knallende start van het nieuwe jaar!

“Don’t be governed by the urgent; focus on the important. The urgent is a tyrant. The important should be your king. Down with tyranny of the urgent!” – Kevin Kelly

Het Jaarkompas

Om deel te nemen is wel een korte voorbereiding nodig. We vragen je om voorafgaand aan de bijeenkomst het ‘Jaarkompas’ in te vullen. Het helpt je om terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar 2024. Naar verwachting kost het invullen van het jaarkompas 1 à 2 uur van jouw tijd. Je hoeft niet te streven naar volledigheid, maar vul in wat er voor jou toe doet. Hier vind je het document van het Jaarkompas.

Tijdens de Nd Sociëteit gaan we 1,5 uur lang verdiepen op jouw eigen ingevulde Jaarkompas. We bespreken in kleine groepjes onze wensen, doelen en manieren om ze te verwezenlijken:

  • Terugblik op jouw persoonlijke en professionele reis in 2023. Wat waren de hoogte- en dieptepunten, welke lessen hebben we geleerd?
  • Individuele en collectieve wensen en verlangens voor 2024 delen. Luister naar anderen, deel je eigen gedachten en laat je inspireren.
  • Gezamenlijke vooruitblik: hoe kunnen we elkaar ondersteunen om onze doelen te bereiken?

Laten we samen stilstaan, reflecteren en plannen maken voor een geweldig 2024 tijdens deze speciale Nd Sociëteit. We kijken ernaar uit je online op 11 januari te verwelkomen!

Themareeks Nd Sociëteiten 2024

‘Maak een goede start in 2024’ is de eerste uit een nieuwe reeks Nd Sociëteiten. 2024 staat in het teken van persoonlijk leiderschap, met een reflectief karakter: Hoe hou jij jezelf staande in een altijd veranderende wereld?

Algemene informatie

Datum: 11 januari 2024
Tijd: 15:30 – 17:00 uur
Locatie: Digitaal (Zoom)
Aanmelden: Voor 5 januari via onderstaande button.
Download:  Year Compass
Meer informatie: Website Year Compass

Aanmelden

Aanmelden Nd Sociëteit - 11 januari 2024