4 februari 2021
Nd Sociëteit

Kom in beweging! Gewoon vanuit je bureaustoel, tijdens de online business aikido workshop van de Nd Sociëteit. Ontdek hoe de manier waarop je zit invloed heeft op jouw energie én op de verbinding met anderen, de mate waarin je open staat voor je omgeving en zelfs op je vocabulaire. Het vertrekpunt bij dit alles dat ben jij zelf. Dat is goed nieuws want daar heb je namelijk 100% invloed op. Nieuwsgierig? Zet de Nd Sociëteit op 4 februari 16.00 uur in je agenda!

De workshop wordt verzorgd door Peter Hoogeveen. Peter combineert 25 jaar ervaring in Japanse krijgskunsten met ruim 25 jaar ervaring in HR- en organisatieontwikkeling. De laatste 10 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in het vertalen van aikidoprincipes naar praktische waarde voor bedrijven en organisaties.

Deze ontmoeting wordt via Zoom gehouden. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de dag zelf ontvang je aan het begin van de middag een mail met de inlog gegevens. Met deze gegevens open je de digitale deuren van de Nd Sociëteit. Na de workshop bieden we jullie de gelegenheid om digitaal nog even na te praten.