25 januari 2018
Nd Teams 2018

meld je aan ▾
Het is steeds gebruikelijker om met meerdere partijen samen te werken om de opdracht voor elkaar te krijgen. Dat is mooi, maar ook best ingewikkeld. Elke partij heeft zijn eigen kijk op de wereld, zijn eigen belangen en achterban en toch moet je het samen doen. Net als in een huwelijk. Wat is het geheim van een goed huwelijk en wat kunnen wij daar in onze professionele praktijk van leren? Wij nodigen jou samen met je team van harte uit om dit tijdens Nd Teams 2018 op donderdag 25 januari te ontdekken.

EEN LANG EN GELUKKIGE SAMENWERKING

Wij presenteren Paulien Timmer, schrijver van het boek Lang + Gelukkig. Zij heeft 100 echtparen geïnterviewd die al meer dan 40 jaar gelukkig getrouwd zijn. Zij ontdekte onder meer dat deze echtparen echt oog hadden voor elkaars belangen en dat alleen door beide 100% te geven, je samen de relatie succesvol maakt. Wil je meer weten over het geheim van een goed huwelijk en hoe je de eenvoudige interventies die Paulien ontdekt heeft, zelf kunt toepassen in een meervoudige samenwerking? Kom dan samen met je team naar Nd Teams 2018. Het teamevent van Neerlands diep organiseren we dit jaar in samenwerking met Captain Co-creation, hét netwerkcollectief voor young professionals uit de bouw- & infrasector van zowel opdrachtgevers en opdrachtnemers.

INSCHRIJVEN

Nd Teams is het evenement waar je met je projectmanagementteam naar toegaat, inschrijven kan alleen vanaf minimaal 3 personen en maximaal 7 personen. Reserveer donderdag 25 januari 2018 in jullie agenda en meld je aan met je projectteam via onderstaande formulier.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: 25 januari 2018
Tijd: inloop en lunch vanaf 11.00, programma 12.00 – 18.00
Locatie: Nieuwe Kerk in Den Haag (route)
Aanmelden Teamevent 2018

Vul hieronder de namen, mailadressen en functies van de aanwezige projectleden

Sending