30 januari 2020
Nd Teams 2020 ‘De (Ge)Doe Parade’

meld je aan ▾

Ook voor dit jaar organiseert Neerlands diep weer het teamevent. Nd Teams 2020 voor pojectteams uit het Neerlands diep netwerk. Deze editie is op donderdag 30 januari bij Lijm & Cultuur in Delft en heeft het thema ‘De (Ge)Doe Parade’. Hoe ga je soepel met het gedoe om? Tijdens Nd Teams 2020 laten we een parade aan gedoe aan ons voorbijtrekken. Het belooft weer een bijzondere editie te worden, een echte Parade beleving voor jou en je projectteam. 

Werken aan projecten, aan een mooier Nederland: het is het mooiste wat er is, maar zeker niet het gemakkelijkste

Zoals je uit ervaring weet, komen veel projecten een keer gedoe tegen. Een kleine of grote (on)verwachte hindernis, de relatie met de opdrachtnemer onder druk, lastige vragen van de pers, spanning in het team, et cetera. Gedoe is integraal onderdeel van jouw vak.

Vaak kun je het aanvoelen dat er iets aan zit te komen, met bijvoorbeeld een te krappe opdracht aan de start, wisseling op politiek niveau of toenemende weerstand uit de omgeving. Maar soms zijn het ook externe factoren, zoals stikstofproblematiek, waardoor het project – of in elk geval de voortgang ervan – onder druk komt.

Het is prettig als je dan een breed repertoire aan handelingsperspectieven hebt. Niet alleen de klassieke managementtools, maar ook andere manieren om als team flexibel te laveren tussen en over alles wat er verwacht en onverwacht op je pad komt. Uiteraard altijd met een strakke blik op het realiseren van de opgave.

Kortom, hoe ga je nu soepel met het gedoe om? Hoe zorg je dat je als team een brede blik houdt als het project gedoe tegenkomt? We gaan dit tijdens Nd Teams 2020 samen op een interactieve manier ontdekken. Bekijk het activiteitenoverzicht en de toelichting van allerlei activiteiten.

Praktische informatie

Nd Teams 2020 is op donderdag 30 januari bij Lijm & Cultuur in Delft.

  • Inloop: vanaf 11.30 uur
  • Start programma: 12.00 uur
  • Lunch: Tijdens het programma wordt er een lunch verzorgd.
  • Afronding & start borrel: Om 17.00 sluiten we de middag af met een borrel (tot 18.30).

Deelnemen kan alleen vanaf 3 personen tot maximaal 7 deelnemers.

Aanmelden

Aanmelden Nd Teams 2020

Vul hieronder de namen, mailadressen en functies van de aanwezige projectleden in aanvulling op de aanmelder

Teamlid #1

Teamlid #2

Teamlid #3

Teamlid #4

Teamlid #5

Teamlid #6

Tijd
Sending