22 april 2021
Nd Teams 2021 Online Experience – Nd museum de Omslag

meld je aan ▾

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden

Net zoals alles het afgelopen jaar anders ging, geldt dit ook voor Nd Teams: dit jaar is dit evenement een online experience. Deze vindt plaats op donderdag 22 april a.s. in het virtuele pop-up museum ‘Nd museum de Omslag’. Hoe de tentoonstelling in dit museum er uit ziet? Dat bepalen jullie zelf!

Door de pandemie zijn we gedwongen om anders te werken. Maar hoe gaan we verder als de wereld zich straks weer opent? Wat willen we terug zoals het ooit was en wat blijven we voorgoed anders doen? En welke sprong voorwaarts willen we nu maken? Dit is hét moment om als team te reflecteren en in interactie met andere teams opnieuw de koers te bepalen. Helpen jullie mee om de omslag naar de gedroomde toekomst te verkennen en deze te verbeelden voor de collectie van museum de Omslag? Meld jouw team dan nu aan.

Wat kan je verwachten?

Nd museum de Omslag is geen kant en klaar museum om doorheen te wandelen, want jullie zijn zelf de makers! Met jouw team en de andere teams ga je aan de slag om het museum te vullen met een spannende, creatieve en interessante collectie. Door middel van interactieve opdrachten, inspirerende gesprekken en prikkelende belevenissen krijgt de collectie vorm. En diezelfde middag vindt de grote opening al plaats.

Het virtuele museum blijft ook na Nd Teams toegankelijk als inspirerende omgeving om ideeën op te doen voor de toekomst. De leden van onze Raad van Toezicht, Raad van Advies en Klantenraad zullen we hier actief in rondleiden. En we nodigen jullie van harte uit het museum ook met jullie eigen stakeholders te bezoeken. Meebouwen aan de collectie biedt dus de uitgelezen mogelijkheid om de dialoog over noodzakelijke fundamentele veranderingen in de sector aan te jagen.

Praktische informatie

De Nd Teams 2021 Online Experience vindt plaats op donderdag 22 april 2021:

  • Inlog: vanaf 12.45 uur
  • Start programma: 13.00 uur (we zorgen voor voldoende pauzemomenten)
  • Opening Nd museum de Omslag & start borrel: 17.00 uur
  • Voor Nd Teams 2021 maken we gebruik van Zoom en Mural. In de aanloop en tijdens het event worden momenten gecreëerd om de basics van deze programma’s onder de knie te krijgen. Dus ben je hiermee niet bekend dan is dat geen probleem.
  • Deelnemen kan alleen met je projectteam van minimaal 3 tot maximaal 7 teamleden, dus niet als individu.
  • Deelname aan Nd Teams staat open voor teams van deelnemers en alumni van programma’s van Neerlands diep en projecten die lid zijn van het projectennetwerk.

Meld je nu aan

Klaar om samen met jouw team in het museum aan de slag te gaan tijdens de Nd Teams 2021 Online Experience? Bemachtig dan snel jullie toegangsbewijs voor donderdag 22 april. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 9 april. Het is belangrijk dat de juiste informatie per teamlid wordt ingevuld om iedereen goed op de hoogte te kunnen houden en te voorzien van de juiste informatie. In geval van meer aanmeldingen dan plekken geldt de volgorde van inschrijving. Teams die lid zijn van het Nd Projectennetwerk krijgen hierbij voorrang

Heb je vragen over de Nd Teams 2021 Online Experience? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij programmamanager Janine van Oosten via janine@neerlandsdiep.nl. Praktische vragen over het evenement? Stuur een e-mail naar info@neerlandsdiep.nl.