26 januari 2023
Nd Teams 2023

Spanning op de planning, deadlines die naderen, lastige gesprekken met de aannemer, stikstofproblematiek en een bomvolle agenda. De dagelijkse hectiek van een project vraagt van een team alertheid, efficiëntie, een goede samenwerking en af en toe een grijze haar. Daar éven aan ontsnappen is soms broodnodig… Op 26 én 27 januari organiseren wij daarom Nd Teams: De Winterkamp Editie.

Met Nd Teams stap jij met jouw team uit die hectiek, om samen met ons op ‘winterkamp’ te gaan. Een kamp waarin we jullie meenemen de natuur in. Waarin we samen werken aan onze veerkracht, ontspannen (door in te spannen), we een ‘frisse neus’ halen en vooral veel lol hebben. Een beleving voor jou en je team. We stappen met z’n allen even uit de waan van alledag en genieten ondertussen van de successen die we hebben geboekt. Zo kunnen we na afloop vol energie samenwerken en weer beter gesteld staan voor de grote opgaves van deze tijd.

Locatie & overnachting

Op de zilte zeebodem van de Noordoostpolder, nabij het Kuinderbos strijken we neer bij Vakantiepark ‘Eigen Wijze’ (Bant, Flevoland). Op deze plek slapen, eten, lachen en ontsnappen we vooral even aan die dagelijkse hectiek. Verschillende huisjes zullen ons onderdak bieden gedurende het winterkamp. Deze simpele maar knusse huisjes zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor maximaal 6 personen, verdeeld over 3 slaapkamers.

Programma

Het programma bestaat uit gevarieerde activiteiten. We laden jullie batterij weer op en besteden aandacht aan de sociale connectie met elkaar en met andere teams. Eén ding is zeker, we zijn even ‘offline’ en geven de veerkracht in jullie team een flinke boost.

 

Aanmelden

Aanmelden voor dit event is helaas niet meer mogelijk.