25 januari 2024
Nd Teams 2024: (Ver)wonderen

Op donderdag 25 januari 2024 komt het Nd Projectennetwerk weer samen voor het jaarlijkse Nd Teams. Tijdens Nd Teams gaan jullie met een verwonderende blik aan de slag met de opgave van jullie team. We gebruiken de Efteling als inspiratiebron. Want, om grip te krijgen op een alsmaar ingewikkelder wordende opgave, is inspiratie, reflectie en gesprek nodig.

Dit doen jullie als team, maar ook samen met andere deelnemers uit het projectennetwerk, geheel naar de traditie van Neerlands diep: met, voor en door elkaar. Het wordt een verrassende dag vol nieuwe inzichten, waardevolle contacten en natuurlijk wonderlijke en spannende ervaringen.

Het programma

‘Er was eens… Een opgave’. We starten de dag met een blik vanuit jullie eigen team op jullie opgave, zodat iedereen deze scherp op het netvlies heeft voor de rest van de dag. Want vervolgens gaat jullie team in duo’s of trio’s uiteen om te mengen met andere ‘gelijkgestemde’ deelnemers van aanwezige teams uit het Neerlands diep  projectennetwerk…

In gemengde  groepen, met een verscheidenheid aan opgaven, trotseren jullie op een interactieve manier thema’s als durf en moed, ambitie, reflectie en verwondering, terwijl jullie de wonderlijke wereld van de Efteling bezoeken en benutten, met haar diversiteit aan ‘rijken’, karakters en attracties.

Aan het einde van de dag keren alle groepen verwonderd en geïnspireerd terug, om de bevindingen van de dag terug te koppelen aan het hele team: Welke vernieuwende inzichten hebben we gekregen vanuit de groep? Wat brengt dit voor ons team en de opgave? En hoe kunnen we de inspiratie benutten voor het werk van morgen?

Praktische informatie

Algemene informatie
Datum: 25 januari 2024
Locatie: De Efteling
Adres: Europalaan 1, Kaatsheuvel

Dagplanning
09:45 Ontvangst
10:15 Start programma
11:45 Lunch
12:30 Parkbezoek
17:30 Borrel & plenair programma
18:45 Diner
21:00 Afsluiting

Aanmelden voor Nd Teams 2024

Aanmelden voor Nd Teams 2024 is helaas niet meer mogelijk. Wil je met jouw team op de reservelijst? Laat dit dan weten via sharon@neerlandsdiep.nl.