27 november 2018
Nd Topics Gedeeld opdrachtgeverschap

meld je aan ▾
Het is niet heel verrassend als we zeggen: er is geen project meer dat je alleen kan doen. De nieuwe werkelijkheid is dat bijna alle projecten complexe opgaven zijn, met vele partijen, veel belangen en ambities, verschillende opdrachtgevers en bijbehorende dynamiek. Heb je als projectmanager het daarmee te doen, of kun je in het belang van het resultaat van het project daarop invloed uitoefenen? Tijdens het Nd Topics van donderdag 27 november a.s. gaan we dit onderwerp, gedeeld opdrachtgeverschap, met elkaar verkennen en verdiepen aan de hand van concrete voorbeelden en gaan in gesprek over wat dit voor onze praktijk betekent.

Verschillende perspectieven

Gedeeld opdrachtgeverschap kan zich in verschillende gedaanten openbaren. Van één opdrachtgever namens de rest van de partijen met een vooraf vastgesteld vastomlijnd plan, tot en met sterke diversiteit van opdrachtgevers in alle fases van het project. Daarbij loop je als projectmanager tegen vragen op als: Met wie heb ik allemaal te maken? Zijn ze allemaal even belangrijk? Hoe geef ik dan sturing aan het project? En wat betekent dit voor mijn team?

Interessant voor jou?

Herken je de geschetste uitdagingen van gedeeld opdrachtgeverschap? Heb je zelf ervaring die je graag naast die van anderen zou willen leggen? Wil je meer praktijkervaringen horen van collega’s? Dan is deze topic interessant voor jou. Deze bijeenkomst heeft een interactief karakter in een kleinere setting. Breng je eigen ervaring en vragen in om zo met en van elkaar te leren.

Praktische informatie

Deze Nd Topics is op dinsdag 27 november 2018 van 15.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur. De inloop is vanaf 15.00. Locatie is Centraal Ketelhuis Amersfoort. Deze locatie ligt op het terrein ‘de Wagenwerkplaats’, Soesterweg 320, Amersfoort.

Aanmelden

Aanmelden Nd Topic Gedeeld opdrachtgeverschap 27 november 2018
Sending