16 april 2019
Nd Topics Impact van data op projectmanagement

meld je aan ▾

Hoe kun je data gebruiken in je werk als projectmanager? Er is steeds meer data beschikbaar, die je kunt benutten om slimmer je processen in te richten, of bijvoorbeeld beter samen te werken met je omgeving. In de wereld van bouw- en infraprojecten zijn er verschillende ontwikkelingen, onder andere op het gebied van optimalisatie van het bouwproces. Tijdens de Nd Topics op dinsdag 16 april gaan we in op hoe, in welke mate en met welke snelheid datagedreven ontwikkelingen en technologieën op ons afkomen en wat hiervan de impact is op het projectmanagement zelf.

DE IMPACT VAN DATA

Tijdens deze Nd Topics zoomen we, onder begeleiding van futurist Tony Bosma, in op de ontwikkelingen van data en technologie op de samenleving, onze organisaties en onze projectpraktijk. Aan de hand van voorbeelden binnen en buiten de wereld van bouw- en infraprojecten geeft hij een blik in de toekomst. Tony geeft een realistische kijk op de impact van data en technologie op ons werk: morgen is niet alles anders, maar ontwikkelingen rond data en technologie krijgen wel een prominentere plek in ons werk.

IN DE PRAKTIJK

Tijdens deze Nd Topics komen er ook praktijkvoorbeelden uit ons eigen vakgebied aan bod. Peter van Doorne van TenneT gaat in gesprek over hoe projectdata op een innovatieve manier wordt ingezet voor hun integrale planning en de impact die dit heeft op individuele projecten. Liesbeth Kooy van het Rijksvastgoedbedrijf vertelt meer over haar ervaring met een ‘slim’ gebouw dat is omgeven met data en de uitdagingen die zij heeft ondervonden om de betrokken organisaties hierin mee te krijgen.

INTERESSANT VOOR JOU?

Herken je de geschetste thematiek? En heb je zelf ervaring of juist nog veel vragen over de impact van data op de projectpraktijk? Wil je inspiratie en praktijkervaringen horen van een expert en van collega’s? Dan is deze Nd Topics interessant voor jou.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze Nd Topics is op dinsdag 16 april van 15.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur. De inloop is vanaf 15.00. De locatie is Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht.

AANMELDEN

Wil je deelnemen? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Nd Topics Impact van data op projectmanagement 16 april 2019
Sending