11 januari 2019
Webinar over systeemdenken #3 met Jaap Schaveling

Systeemdenken staat centraal in het nieuwe verdiepingsprogramma organisatiedynamiek van Neerlands diep. Op vrijdag 2 en 30 november 2018 en 11 januari 2019 om 10.00 uur, zijn er drie webinars van een half uur waarin Schaveling de theorie verder toelicht en die toegankelijk zijn voor het Neerlands diep netwerk.

Webinars

Aan het begin van iedere online verdiepingssessie van het blended verdiepingsprogramma geeft Schaveling een webinar van een half uur waarin hij de theorie over systeemdenken toelicht. Bij het toepassen van systeemdenken maakt Schaveling gebruik van een zevenstappenmodel. In drie webinars doorloopt Schaveling deze zeven stappen, lees hier het hele artikel. De drie webinars, op vrijdag 2 en 30 november 2018 en 11 januari 2019 om 10.00 uur, zijn toegankelijk voor iedereen in het netwerk van Neerlands diep.

Meedoen

Wil je meedoen met de webinars? Meld je dan aan via onderstaande formulier. Aanmelden kan alleen voor alle drie de webinars. Let op, dit zijn interactieve webinars, je bent dus zichtbaar voor andere deelnemers via de webcam.

Meer weten?

Wil je meer weten over het verdiepingsprogramma en de webinars neem dan contact op Steven van Luipen.