2 oktober 2018
Nd Webinar Publieke waarde creëren in de vloeibare samenleving

meld je aan ▾

Neerlands diep wil het laatste half jaar van 2018 en 2019 actief en verfrissend bijdragen aan de ontwikkeling van het vak projectmanagement. Invulling geven aan deze ambitie doen we onder andere door het stimuleren en faciliteren van een zoektocht naar vernieuwende aanpakken van complexe bouw- en infraprojecten. Daarom organiseren we de komende anderhalf jaar, een serie van zes Nd Webinars waarin deze zoektocht centraal staat.

De eerste Nd Webinar van deze serie is op 2 oktober en gaat over de ‘vloeibare’ samenleving. Gast is trendwatcher, wereldreiziger en FD-columnist Farid Tabarki van Studio Zeitgeist. Hij gaat in gesprek met de deelnemers over het herkennen en doorgronden van de tijdgeest. Die vaardigheid is onmisbaar geworden omdat vaste structuren verdwijnen en projectorganisaties zichzelf telkens weer moeten heruitvinden.

De Britse socioloog en filosoof Zygmunt Bauman typeerde als eerste de moderne samenleving als ‘vloeibaar’. De enige zekerheid in deze samenleving is dat niets zeker is, aldus Bauman. Wat vraagt het van projectmanagers om in zo’n samenleving publieke waarde te creëren?

Over Nd Webinars

In een Nd Webinar kun je op een interactieve manier kennis en inspiratie opdoen, verhalen uit de projectpraktijk horen en meepraten over een actueel thema. Je doet mee met een pc, laptop, tablet of smartphone.

Benieuwd naar eerdere Nd Webinars? Kijk ze hier terug.

Meedoen

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Tevens kan je direct meedoen, klik hier om naar het Nd Webinar te gaan. Vul je volledige naam (voor- en achternaam) in en klik op ‘Ruimte betreden’. De ruimte voor het Nd Webinar is een half uur voor aanvang geopend.

Aanmelden Nd Webinar - 2 oktober 2018
Sending