1 september 2022
Nd Zomergast

meld je aan ▾

De opgave waar we voor staan is enorm en we moeten vooruit. We willen het iedere dag een beetje beter doen. Maar de wereld verandert. Die opgave van toen, is niet meer die van nu. En die van nu, niet de opgave van de toekomst. Een veranderende wereld vraagt een net zo veranderlijke aanpak. Het vraagt innovatie en een nieuwe manier van denken. Het vraagt om het herinrichten van processen, nieuwe technieken en een nieuwe ordening van taken, rollen en verantwoordelijkheden.

Maar om te innoveren moet je durven… En vooral doen.

Tijdens Nd Zomergast zoomen we in op het thema innoveren vanuit de praktijk. We blikken op dinsdag 1 september vanuit diverse oogpunten naar dit thema. Experts delen hoe wij, binnen onze projecten en in de sector, innovatie in gang kunnen zetten. Bij onszelf, in ons team en in onze omgeving. En hoe we toekomstgericht aan de slag kunnen en moeten om de opgave waar we voor staan te realiseren.

Het wordt wederom een unieke samenkomst van collega’s en experts, waar we aandacht hebben voor de inhoud, maar waar ook voldoende ruimte is om na te praten tijdens een ontspannende borrel op een toffe locatie. Binnenkort ontvang je meer informatie over de locatie en het programma.

Programma & informatie

Nd Nazomergast vindt plaats op donderdag 1 september 2022. 

15:00 uur – Inloop
15:30 uur – Start programma
17:00 uur – Borrel
18:30 uur – Einde

De locatie is nog niet bekend. Maar we zorgen natuurlijk voor een inspirerende en centrale locatie!

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan alvast aan voor deze editie van Nd Zomergast.

Aanmelden Nd Zomergast - 1 september 2022
Sending