25 augustus 2016
Zomerborrel ‘Technologie als game changer’

Steve Jobs zei: “Het onderscheid tussen een leider en een volger is INNOVATIE”. Vandaag de dag is technologische innovatie de grote ‘game changer’. Vraag: hoe kunnen we als projectmanagers optimaal gebruikmaken van de ongekende mogelijkheden die technologie ons biedt? Na onze jaarlijkse Zomerborrel op donderdag 25 augustus ben je daarover flink bijgepraat. Vier jonge vernieuwers uit het Neerlands diep netwerk geven na de zomervakantie in een aantal boeiende TechTalks hun visie op de rol van ICT in bouw- en infraprojecten. Daar moet je dus bij zijn.  

Nd_banner_Uitnodiging Zomerborrel 20164

Hoe word jij een vernieuwer binnen je vakgebied?

In een wereld waarin technologische vernieuwingen en innovaties in een steeds hoger tempo op projecten en hun teams afkomen. Wat betekent dat voor hoe je als team en organisatie werkt? Denk alleen al aan de nieuwe mogelijkheden die big data en sociale media bieden. Hoe dan ook, het managen van technologie en innovatie vraagt om een andere mindset. Om creatief en wendbaar in te spelen op vernieuwing en veranderingen.
In vier TechTalks tijdens de Neerlands diep Zomerborrel vertellen inspirerende, jonge vernieuwers over de mogelijkheden en kansen die technologie ons biedt. En hoe zij gebruik maken van die technologie in hun werk.

 

Marjet Rutten

Marjet Rutten werkt sinds 1996 in de bouw als marketeer, innovator en aanjager. Over klantgericht denken. Over de wereld aan nieuwe kansen. Uitdagend en prikkelend.

Foto Thijs van Steen 06-2016 2
Thijs van Steen is manager systeemintegratie bij de Noord/Zuidlijn. Over IT als integraal onderdeel van je project en over het omarmen van de kansen die ICT biedt.

I60A0486kopie
Jade Wissink is communicatiemanager van Ruimte voor de Rivier. Over hoe IT de manier van omgaan met je projectomgeving verandert en over de rol en de kansen van sociale media voor het betrekken van die omgeving.

Gidion shot borst 2
Gidion Peters is agile scrum consultant en oprichter van Scrum Company. Over hoe je door het bewuster en beter gebruiken van digitale data je organisatie radicaal kunt veranderen.

Datum

donderdag 25 augustus 2016

Programma

15.00 uur Inloop

15.30 uur Start programma

17.15 uur Netwerkborrel

Locatie

LEF in kantoor Rijkswaterstaat, Westraven Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht.

 

Ben je 25 augustus nog op vakantie? De TechTalks worden ook opgenomen en zijn later te bekijken op neerlandsdiep.nl