Team

Janine van Oosten

“Ervaren, verrijken van kennis en toepassen van het geleerde staat in mijn optiek centraal in alles wat we doen.”

Wat ik doe

Flexibiliteit, innovatie en vernieuwingskracht is wat organisaties en sectoren nu nodig hebben in deze veranderende wereld. Uitstekende communicatie, echte verbinding en het optimaal samenwerken en kennis delen is daarin essentieel. Als programmamanager communicatie & nieuwe media ben ik verbonden aan Neerlands diep. Vanuit onze visie ‘verdiepen, verrijken en vernieuwen’ werken we samen aan verbinding door continue focus op leren en kennisdeling. Communicatie is hierin de basis om dit goed en blijvend te kunnen doen. Binnen Neerlands diep ben ik verbonden aan een diverse leer- en ontwikkelactiviteiten rondom communicatie, technologie en participatie.

Mijn achtergrond

Vanuit werkervaring, interesse en mijn studies ben ik gespecialiseerd in het creëren van beweging in organisaties en sectoren. Na een bachelor studie communicatie en master Nieuwe media & Digitale cultuur aan Universiteit Utrecht, ben ik aan de slag gegaan als innovatie- en organisatieconsultant. Daarin heb ik onder andere overheidsorganisaties begeleid om slimmer, toekomstgerichter en extern gerichter te communiceren en samen te werken. Communicatie is wat mij betreft hierin altijd de sleutel, waarbij nieuwe technologieën uiteraard kunnen helpen. Hierna ben ik 3 jaar verantwoordelijk geweest voor de strategische, tactische en operationele communicatie van Neerlands diep.

De kracht van Neerlands diep

Een echte netwerkorganisatie, dat is wat Neerlands diep is en daarmee uniek in zijn soort. Niet alleen uniek in hoe we georganiseerd zijn, maar ook in ons aanbod. Vanuit mijn achtergrond en ervaring geloof ik sterk in het belang van de ontwikkeling van goede projectmanagementvaardigheden en al helemaal in de wereld van de complexe projecten in de bouw- en infrastructuur. Zeker wanneer, zoals bij Neerlands diep, er naar een breed scala aan aspecten van het vak wordt gekeken. Ervaren, verrijken van kennis en toepassen van het geleerde staat in mijn optiek centraal in alles wat we doen. Daarnaast hebben we een betrokken netwerk. Van deelnemers tot alumni en van onze raden tot de meer dan 20 projecten. Iets om trots op te zijn.

Janine werkt gemiddeld 2 dagen per week voor Neerlands diep.